FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL-RAPID, AZI, 14:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT ŞI FAZE VIDEO PE GSP.RO

Fundaşul central al Rapidului e un model pentru colegii săi: "Ave Marcos!"

Marcos Antonio a venit gratis la Rapid în vara lui 2010 şi are 3 goluri marcate în acest sezon, două în Cupă şi unul în Liga 1 Foto: Alex Nicodim
Marcos Antonio a venit gratis la Rapid în vara lui 2010 şi are 3 goluri marcate în acest sezon, două în Cupă şi unul în Liga 1 Foto: Alex Nicodim

Articol de , - Publicat sambata, 05 martie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 04 martie 2011 20:42

Brazilianul Marcos Antonio nu încetează să-şi uimească antrenorii şi coechipierii: e de departe cel mai silitor rapidist!

Marcos Antonio (27 de ani) e exact opusul perechii sale din apărare, Marius Constantin, fotbalist care s-a prezentat şi anul acesta la pregătiri cu kilograme în plus. Fundaşul central brazilian munceşte suplimentar înaintea fiecărui antrenament, iar coechipierii lui sînt uimiţi de ambiţia acestuia.

Impresionat şi el de atitudinea sud-americanului pe care a trebuit să-l plimbe prin Bucureşti pentru a-l convinge să semneze cu Rapidul, Marius Şumudică a ţinut să-l laude în public: "Marcos e un profesionist desăvîrşit, un model de urmat pentru tot fotbalul românesc. Nu lasă nimic la voia întîmplării, de aceea toată lumea îi apreciază evoluţiile foarte bune de pe teren. Înainte de antrenamente vine şi munceşte în plus la sala de forţă. E impresionant să-l vezi la lucru!".

Alte lucruri inedite despre Marcos:
- În ianuarie 2010 a revenit pe teren după ce a învins în lupta cu cancerul, boală cu care fusese diagnosticat în martie 2009.
- După 19 etape, a rămas singurul fotbalist din lotul Rapidului care a jucat toate minutele.
- Chiar dacă evoluează în centrul apărării, a încasat un singur cartonaş galben pînă acum. Ceilalţi stoperi, Glauber şi Marius Constantin, au deja cîte 4 avertismente.


6,21 e media notelor GSP a lui Marcos după 19 etape, doar Herea şi Spadacio depăşindu-l dintre alb-vişinii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
rodrik
rodrik  •  07 Martie 2011, 13:22

BV MARCOS MERITI SA AMBRACI ACEST TRICOU

sandycelt
sandycelt  •  06 Martie 2011, 23:35

sint bucuros ca ai ales saevoluezi pt. noi! felicitari si tine-o tot asa sigur vei ajunge la un club mai mare ,sper sa te copieze cit mai multi dintre colegi tai ,daca am avea 3-4 ca tine eram mai sus in clasament, cu siguranta. bafta multa si sa te ocoleasca accidantarile .

icstream
icstream  •  05 Martie 2011, 18:48

Vândutu' ala de Constantin iar ne-a tradat. I-o fi promis Giovanni iar vreun transfer prin Caucaz pe undeva. După ce a venit gras ca porcu' si-a batut joc de meciul asta.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează