FOTBAL  »  Superliga  »  REACTIE

Furios

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 ianuarie 2008 00:00

McKain i-a reproşat patronului Marian Iancu că l-a trecut pe linie moartă, anunţînd că va părăsi Timişoara şi România

Australianul Jonathan McKain (25 de ani) s-a revoltat şi l-a vizitat personal pe patronul Marian Iancu la Bucureşti.


Trimis la echipa a II-a, cu care trebuia să plece în cantonament în Ungaria, "cangurul" a preferat să-şi clarifice situaţia la Poli. "Am vorbit cu domnul Iancu, pentru că aveam amîndoi multe de rezolvat şi de pus la punct. În plus, mai sînt doar cîteva zile din perioada de transferuri şi cred că ambele părţi doresc ca lucrurile să iasă bine. Nu se ştie încă dacă voi rămîne pînă la vară", a spus McKain.

Australianul a dezvăluit ce i-a transmis preşedintelui Iancu. "Nu am greşit deloc. Nu îmi reproşez nimic. Şi Poli trebuia să mă respecte. Pentru mine este inacceptabil modul în care am fost tratat şi i-am zis asta şi domnului Iancu. Mai aveam 6 luni de contract şi important era să cîştige echipa, nu cît mai joc eu la Poli. Acum trebuie să trăiesc cu această situaţie", a explicat fundaşul.

"Cangurul" a mărturisit că plecarea sa din Liga 1 e o chestiune de timp: "În acest moment sînt aproape să semnez cu o echipă din alt campionat. Nu dau nume, doar cînd sută la sută clar. Dar sînt aproape. Se poate întîmpla în următorul minut sau în următoarele cinci ore".

65 de partide a jucat McKain pentru Timişoara, avînd un singur gol marcat în campionat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează