FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA - SPORTUL 1-2

Furios şi iute! » Sportul a început ca din puşcă sezonul

Concordia a debutat cu o înfrîngere în Liga 1
Concordia a debutat cu o înfrîngere în Liga 1

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iulie 2011 00:00 / Actualizat luni, 25 iulie 2011 23:51

Aseară, Irimia a înscris în secunda 11, iar Chiajna n-a rezistat la debut, ”ciupită” şi de arbitrul Avram.

În premieră în Liga 1, Concordia a început sezonul de debut de la 0-1. Fără să atingă mingea, jucătorii Chiajnei au fost înfrînţi de unul dintre cele mai rapide goluri din istoria primei divizii. Autor: Cristi Irimia, un fotbalist cu experienţă, care retrăieşte în 2011 tinereţea pierdută cu accidentări. Mijlocaşul Sportului a înscris după doar 11 secunde - "studenţii" au ajuns din 4 pase să dea gol! Un gol mai rapid decît al lui Kiki a fost cel al lui Andrei Cristea, la un Pandurii - Poli Iaşi (1-1), în 2009, cînd atacantul moldovenilor a înscris după doar 9,5 secunde de la startul întîlnirii.

Pentru ca tacîmul să fie complet, ilfovenii au înscris prin Sorin Pană doar după alte două minute primul lor gol în elita fotbalului românesc. Ocaziile au curs la ambele porţi, nu prea au fost momente moarte, iar una dintre ratări a fost de-a dreptul monumentală. După ce Cheţan (58) a trimis balonul în bară, mingea i-a revenit lui Tibi Bălan, care, deşi un tip creativ, din 5 metri, singur cu poarta goală, a înălţat zmeul, trimiţînd mult pe lîngă.

Sportul lui Mulţescu a forţat pînă la exasperare spre finalul meciului, dar şi elevii "Turcului" s-au întrecut în ratări, indiferent că la finalizare s-a aflat Curelea sau Patriche, întrucît "studenţii" au împins liniile şi cu fundaşii. Chiajna a încercat să muşte pe contraatac, mai ales că omul în minus s-a simţit cu trecerea fiecărui minut. Însă, pe ilfoveni nu i-au ţinut bateriile, şi cum a fost noaptea premierelor în comună, Ghinga (84) a decis drumul punctelor, reuşind primul său gol din carieră în Liga 1.

VIDEO / Irimia a marcat în secunda 11 a partidei!

VIDEO / Concordia a egalat prin Pană, la numai 3 minute de la reuşita lui Irimia
VIDEO / Ghinga aduce victoria Sportului

Inbox
- Petre Marin l-a egalat pe Cornel Dinu în clasamentul meciurilor bifate în prima divizie, fiecare avînd acum cîte 454 de prezenţe şi ocupînd locul 6 în clasamentul all-time. Următorul este Paul Cazan (465 de prezenţe), iar lider este Costică Ştefănescu (490 de prezenţe).
- Marius Avram l-a eliminat foarte uşor în minutul 42 pe Claudiu Dumitrescu, fundaşul dreapta al gazdelor, pentru o intrare mai tare la Tibi Bălan. "Centralul" a considerat că apărătorul a lovit după ce-a fluierat el oprirea meciului, dar jucătorul Chiajnei putea primi circumstanţe atenuante, mai ales că nu a fost dur şi faza s-a derulat prea repede.
- Sorin Pană, după meci: "Munca noastră a fost irosită de decizia arbitrului la eliminare. Avram a decis că a fost lovire intenţionată, fără minge".
- Ca la noi la nimeni: arbitrul de rezervă, Florin Miron, a arătat 3 minute de prelungire în prima repriză, însă "centralul" Avram a fluierat startul primei părţi după nici 60 de secunde.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
zidane92
zidane92  •  26 Iulie 2011, 10:02

Comentariul tău...Ca la noi la nimeni: arbitrul de rezervă, Florin Miron, a arătat 3 minute de prelungire în prima repriză, însă "centralul" Avram a fluierat startul primei părţi după nici 60 de secunde. prietene,tu ai inteles ce vrei sa spui?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează