FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gabi Iancu despre problemele de la FCSB: „De ce joacă doar la Farul și la tine nu?”

Gabi Iancu, pe vremea când juca la FCSB
Gabi Iancu, pe vremea când juca la FCSB

Articol de - Publicat joi, 01 iunie 2023 08:09 / Actualizat joi, 01 iunie 2023 10:10

Mijlocașul Gabi Iancu (29 de ani), fost jucător la FCSB în perioada ianuarie 2013- august 2015, a analizat diferențele dintre clubul roș-albastru și Farul Constanța, campioana Superligii din acest sezon. 

Jucător și la Farul, pe vremea când echipa se numea Viitorul, Gabi Iancu a spus că principala diferență dintre cele două formații este prezența unui antrenor în adevăratul sens al cuvântului pe banca tehnică. 

Dacă la gruparea de la malul Mării pe banca tehnică este Gică Hagi, la roș-albaștri Gigi Becali preferă să pună antrenori doar de fațadă, pentru a putea decide tot el totul din punct de vedere tehnico-tactic. 

Viorel Moldovan, dispus să revină pe bancă în Superliga: „Am fost întrebat dacă aş fi interesat să preiau echipa”
PROPUNERE
Viorel Moldovan, dispus să revină pe bancă în Superliga: „Am fost întrebat dacă aş fi interesat să preiau echipa”

Gabi Iancu a analizat situațiile de la FCSB și Farul: „La FCSB nu există un antrenor” 

„De ce unii jucători care ajung de la Farul la FCSB joacă doar la Hagi și la tine nu? De ce cu el joacă și cu tine nu joacă? 

Nu vreau să dau în nimeni, dar vorbesc așa, ca fapt divers. Eu cred că Hagi ar avea și mai multe reușite dacă ar antrena la FCSB. 

Dacă cei de la FCSB ar avea un antrenor, că acolo nu există unul, care să-și arate încrederea față de tine, să te pună la punct dacă nu faci antrenamentele, lucrurile ar sta altfel”, a declarat Gabi Iancu, potrivit Digi Sport. 

Gabi Iancu, despre situația care era la FCSB atunci când el juca acolo: „Eu n-am simțit că face Gigi Becali schimbările”

Întrebat dacă Gigi Becali făcea schimbările la FCSB și atunci când el era legitimat la formația bucureșteană, Gabi Iancu a răspuns: „Eu n-am simțit că face Gigi Becali schimbările. 

Dar treaba asta contează. Dacă știi că ești preferatul cuiva, joci oricum meci de meci”, a mai precizat Gabi Iancu, potrivit sursei citate anterior. 

La FCSB, Gabi Iancu a jucat 81 de meciuri, reușind să marcheze 16 goluri și să dea 3 pase decisive. A câștigat 6 trofee cu FCSB, printre care 3 titluri de campion în Liga 1 și o Cupă a României. 

VIDEO. Gabi Iancu vorbește despre perioada petrecută la FCSB: ”Am fost pus pe lista de transferuri când a venit Rădoi”

Citește și: 

„Vasalul” lui Gigi e, de fapt, printre cei mai mari țepari! Topul cluburilor care l-au păcălit pe Becali + Cine i-a dat „plasă” 100%

Dan Șucu, mesaj categoric: „În România sunt 8 echipe care nu ar trebui să existe! Sunt cluburi fantomă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  01 Iunie 2023, 11:20

Doamne, Doamne...Pai mă Iancule tu ai jucat macar la o echipa fotbal adevărat ???Din cauza antrenorilor ai schimbat tu atâtea echipe ???Și joaca fotbal Farul ??? Pai pentru că sunt lăsați iar altora li se barează drumul !!!Cum era tratat Alibec de presă și arbitrii la Steaua și cum este tratat la Farul ??? Cum înjură in clar Hagi regulamentar că nu pățește nimic iar Becali nu are dreptul sa și spună nici o opinie...?

lulu
lulu  •  01 Iunie 2023, 10:45

Pai jucătorii joacă NUMAI la Hagi,ca-n rest toți o apă si-un pamant.Exceptia ești tu ,care n-ai putut juca nicăieri, nici măcar la Hagi.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează