FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

Gabi Paraschiv era primul şi la handbal

Articol de - Publicat luni, 25 august 2008 00:00

Puţină lume cunoaşte faptul că golgeterul la zi al Ligii I, Gabriel Paraschiv, a practicat vreme de 7 ani şi handbal, mergînd în paralel cu fotbalul.

"Paraschiv participa la toate antrenamentele atît la handbal, cît şi la fotbal, la fel şi la meciuri şi pot să vă spun că se descurca mai bine la primul sport. Era cel mai bun din echipă, iar antrenorul ne spunea mereu că va ajunge jucător de naţională. Iată că a avut dreptate, doar că lui "Pară" i s-a cântat imnul la fotbal, pe care l-a ales cu mare greutate în detrimentul handbalului. Orice sport ar fi practicat băiatul ăsta, tot ar fi ajuns departe, este foarte ambiţios şi extrem de serios, pentru el nu există zi liberă, doar muncă", a dezvăluit Cătălin Nicolae, fost coleg de handbal cu Paraschiv la LPS Moreni.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (4)
 •  26 August 2008, 18:07

Paraschiv este si mandria orasului Galati!!Bravo!Tine-o tot asa

 •  25 August 2008, 19:32

Bravo!!!Nu te lasa!!!

 •  25 August 2008, 17:51

Paraschiv este mindria orasului Moreni

Vezi toate comentariile (4)
Comentează