FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gabi Tamaş a ieşit la aer » Pînă la finele săptămînii se va pregăti cu echipa, apoi va juca şi într-un amical

Tamaș a participat la antrenament fără să acuze vreo problemă de sănătate // Foto: Alex Nicodim (Belek)
Tamaș a participat la antrenament fără să acuze vreo problemă de sănătate // Foto: Alex Nicodim (Belek)

Articol de - Publicat miercuri, 28 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 27 ianuarie 2015 21:47

După un program riguros la sala de forţă pentru a se reface fizic, fundaşul a făcut aseară antrenament pe teren.

Toţii ochii pe Gabriel Tamaş! Fostul internaţional atrage, iar el ştie asta, evită să intre în contact vizual cu reporterii care vînează mişcările de antrenament ale steliştilor. Aseară, după ce dimineaţa echipa s-a pregătit la sala de forţă, roş-albaştrii s-au antrenat pe iarbă.

Printre ei şi braşoveanul. Tamaş a făcut, separat, diverse exerciţii de motricitate, în compania unui alt apărător, Lucian Filip, aşteptat să revină la pregătirile normale.

Gabi s-a mişcat dezinvolt, atent la ceea ce făcea, nu cu ochii la colegii care băteau mingea în imediata lui apropiere. Dacă lucrurile vor decurge normal, fundaşul de 31 de ani se va implica şi în antrenamentele de zi cu zi ale trupei lui Gâlcă. Este aşteptat chiar să debuteze pentru liderul Ligii 1 şi într-un meci de verificare din Antalya.

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Amicalele la DigiSport
Steaua e de trei zile în Antalya, în al doilea cantonament la iernii. Elevii lui Gâlcă vor disputa în Turcia patru meciuri de pregătire, cu adversari tari. Primul dintre ele pe 31 ianuarie, cu Sturm Graz, din Austria, pe 3 februarie cu bulgarii de la ŢSKA Sofia, pe 6 februarie cu Sparta Praga, din Cehia, iar pe 8 februarie cu slovenii de la Maribor. Toate partidele vor fi televizate de DigiSport. În primul cantonament, din Spania, Steaua a jucat două amicale: 0-1 cu Dortmund şi 2-0 cu Biel-Bienne (Elveţia, II).

"Armata în Liga a 4-a!"
Gino Iorgulescu a comentat războiul dintre MApN şi Steaua în privinţa siglei: "Vrem şi noi ca Steaua să beneficieze de siglă şi de palmares pentru că nu putem să ne batem joc de un asemenea brand! E singurul club recunoscut în străinătate. Dacă îşi face Armata echipă, merge în Liga a 4-a, fără fani! Cîţi suporteri credeţi că o să aibă?! Un astfel de proiect nu cred că ar putea avea succes. Cred că acea facţiune care boicotează echipa este alimentată de cineva".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
fcsbnuestesteauabucuresti
fcsbnuestesteauabucuresti  •  28 Ianuarie 2015, 10:35
Postat de fotbalclubsteauabucuresti pe 28 Ianuarie 2015, 09:21

Singura sansa a unui dinamovist sa imbrace tricoul de campioni, sa joace la un club sanatos financiar care de 12 ani consecutivi genereaza profit financiar si sa joace in grupele CL UEFA, este sa se transfere la Steaua. Maidanezii inca viseaza ca un patron bun doar de dat din gura care transfera doar trompete gratis, va putea face performanta in Stefan Cel Mare.

FCSB - clona cu care ciobanul spera sa pacaleasca lumea pentru a mai baga niste bani in buzunar, dar de data asta isi va lua o mare m u i e. Si voi la fel!!!

legendavisinie
legendavisinie  •  28 Ianuarie 2015, 10:29

Echipa rurala, cu sediul in comuna Mogosoaia, jud. Ilfov.

radd1cal
radd1cal  •  28 Ianuarie 2015, 10:12
Postat de cpt.ahab pe 28 Ianuarie 2015, 09:52

Stelistii sa nu-si mai faca iluzii. Priviti poza. Atitudine tipica de caine: cum vede un gardulet, cum ridica piciorul sa faca oaresce!

:))))))))))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează