FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI

VIDEO Gabi Tamaș, dezvăluiri, la un șpriț, din perioada arestului în Israel: „Nu știe nimeni din România ce s-a întâmplat. De acolo mi s-a tras!”

Gabriel Tamaș
Foto: captură youtube/„Fiță cu Adiță”
Gabriel Tamaș Foto: captură youtube/„Fiță cu Adiță”

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 octombrie 2021 10:01 / Actualizat sambata, 30 octombrie 2021 10:51

Gabriel Tamaș (37 de ani), președintele - fotbalist al revelației FC Voluntari, a vorbit deschis despre momentele delicate din urmă cu doi ani, când a fost arestat în Israel și a trebuit să facă muncă în folosul comunității. 

În martie 2019, jucătorul celor de la Hapoel Haifa a fost prins băut de poliție la volan. După testele efectuate, a reieșit că acesta avea o concentrație de 0.77 mg/l alcool pur în aerul expirat, de 3 ori mai mare decât limita legală în Israel.

Tamaș a vorbit acum pe larg despre acel episod. 

„Nu știe nimeni din România ce s-a întâmplat. Nu-i interesează, și-au făcut ratingul și atât. Te prinde băut la volan, în orice țară din lumea asta. Ce-ți face? Te duce, stai 24 de ore, plătești cauțiunea și ai plecat acasă. Am plătit, cei de la poliție au făcut recurs la alt tribunal. M-au trimis la pușcărie, că n-aveau arest. 

Am plătit cauțiunea și trebuia să mă duc acasă după 24 de ore. Cei de la Poliție au făcut recurs la tribunal. M-am dus la Tribunal. Pașaportul era la soție, care era cu președintele și m-am prezentat la Tribunal. Avocații Poliției au zis că nu mă găsesc în calculator și că am intrat fraudulos în țară, eu jucând în fiecare sâmbătă! 

S-a făcut abuz de putere, dar n-ai ce să faci. Taci din gură și îți vezi de treabă. Eu am intrat cu un pașaport temporar în țară și de la început s-a greșit. I-am spus președintelui să nu îmi pună viza de muncă, pentru că într-o lună o să îmi vină pașaportul normal. A venit pașaportul nou, mi-au pus viza, dar nu mă mai găseau în calculator!

Avocații au zis că am intrat fraudulos pe la VIP, că mă știa lumea. Și atunci judecătorul a zis că asta e altă problemă. Să se ducă la pușcărie! Totul mi s-a tras de la pașaport”, a spus Gabi Tamaș, la un șpriț, în podcast-ul „Fiță cu Adiță” de pe Youtube.

Gabi Tamaș: „S-a dat o listă de cinci nume. Dormeau cu rândul la mine în casă”

Fundașul central a vorbit și despre perioada în care a stat în arest la domiciliu, unde a împărțit casa cu alte 5 persoane, și munca în folosul comunității pe care a fost obligat să o facă pentru a putea ieși din țară.

„Am fost în arest la domiciliu o lună și jumătate. S-a dat o listă de cinci nume și au pus bani. Dormeau cu rândul la mine în casă. Dacă ieșeam, pierdeau toți banii și mergeam la pușcărie. După o lună și jumătate, nu m-au lăsat să plec din țară. Am mai făcut două luni de zile muncă în folosul comunității, timp de opt ore pe zi. 

Mergeam și lucram la spital. Strângeam mâncarea pacienților, le puneam în niște cutii mari și le împingeam pe roți. Venea cineva și le ducea la bucătărie și după aia le duceam pline. Le duceam mâncarea, le luam mâncarea. Și tot așa opt ore pe zi!”, a mai precizat acesta.

VIDEO. Podcast-ul cu Gabi Tamaș:

Gabriel Tamaș, despre regretele vieții: „Dacă dau timpul înapoi, poate le făceam la fel”

Cu toții avem regrete, dar trecem peste și mergem înainte. Păi n-ai ce să-ți reproșezi până la urmă! Dacă stăteam așa și mă gândeam la regrete și prostiile pe care le-am făcut, mă lăsam de fotbal de mult timp! Viața merge înainte. Trebuie să-ți asumi ce faci. Dacă dau viața înapoi, poate le făceam la fel. Ai tot mintea aia de rebel. Cred că nu a apărut niciun sfert din tot ce am făcut în viața mea!
-Gabi Tamaș, președinte-fotbalist FC Voluntari

Citește alte știri din Liga 1:

„Investitori puternici din Dubai, în curând la Dinamo” » Anunțul care aprinde speranțele fanilor: „«Cenușăreasa» vrea 20 de milioane € garanție de la «Făt Frumos»”

Arena Națională, în reparații după turneul de DOTA 2 » Anunțul făcut de reprezentații Primăriei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează