FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Gabriel Vașvari a ajuns la 28 de goluri marcate din lovitură de pedeapsă » Meseriaș de la punctul cu var

Articol de , - Publicat luni, 29 iunie 2020 11:22 / Actualizat luni, 29 iunie 2020 11:25

A fost thriller la Sf. Gheorghe! Viitorul a condus cu 2-0 și 3-1, dar Vașvari (65) și Safranko (86) le-au dat planurile peste cap constănțenilor, care rămân lideri în play-off.

"Nu pot să-mi dau seama, nu pot să-mi explic, nu ştiu ce s-a întâmplat! Am văzut cât m-a respectat echipa în repriza a doua! Felicitări pentru Sepsi, bravo lor, au făcut un meci fantastic!" a fost mesajul lui Hagi de la final.

În afara golurilor multe, au fost și două greșeli mari de arbitraj: eliminarea ușoară a lui Carnat (48) și un penalty neacordat lui Sepsi.

Performerul serii rămâne Gabriel Vașvari. Ajuns la 33 de ani, mijlocașul născut la Zalău a marcat din nou de la punctul cu var, specialitatea casei. A fost la cel de-al 31-lea penalty executat în prima divizie, 28 dintre acestea fiind transformate în gol.

"E un punct câștigat cu Viitorul, mai ales că am jucat mult timp în inferioritate numerică. Viitorul e cea mai bună echipă din play-out, dar dacă jucam de 11 la 11 și aveam parte și de un arbitraj bun, altul era rezultatul. Au fost niște decizii luate împotriva noastră. Asta e, mergem înainte", a comentat Vașvari.

3 lovituri de la 11 metridin cele 31 executate a ratat Vașvari în carieră: în 2015 apărată de Pecanha de la Petrolul, în 2017 respinsă de D. Popescu de la Pandurii și, a treia, în 2019 blocată de Râmniceanu

"Am fost naivi, am ratat victoria ca nişte copii! Ne-am relaxat, nu am mai jucat ce am pregătit, ce ştiam, am luat două goluri cu un om în plus"
Gabi Iancu, atacant Viitorul

Gheorghe Hagi: ”Sepsi trebuie felicitată pentru jocul prestat și pentru ambiția avută”

POZA ZILEI » O vulpe, musafir nepoftit :)

La finalul partidei de la Sf. Gheorghe, o vulpe a profitat de neatenția stewarzilor și a intrat pe gazonul stadionului Municipal. A fost singura vietate care n-a fost obligată să treacă prin filtrul epidemiologic și nici să compleze un formular cu informații despre COVID-19. Glumim, evident! Vulpea s-a furișat în arenă, iar când a văzut că lucrurile s-au liniștit a intrat pe pista stadionului, apoi s-a distrat câteva zeci de secunde pe gazon.

Gabriel Vașvari a ajuns la 28 de goluri marcate din lovitură de pedeapsă » Meseriaș de la punctul cu var

CITEȘTE ȘI:

Umilință maximă » Antrenorul lui Hermannstadt, trimis la plimbare de Anamaria Prodan! Laurențiu Reghecampf, ședință cu jucătorii

DINAMO - VOLUNTARI 0-1. FOTO Rușine fără precedent! Dinamo pierde și cu Voluntari, 0-1, și rămâne ULTIMA în Liga 1 » Cum arată clasamentul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close