FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Galamaz a trecut peste şocul incidentului de la Ploieşti: ”Stadionul începe să devină un loc sigur”

George Galamaz
George Galamaz

Articol de GSP - Publicat joi, 12 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 12 ianuarie 2012 15:58

George Galamaz a fost prezentat astăzi oficial la Universitatea Cluj. Fostul fundaş al Stelei şi-a amintit de incidentul de la Ploieşti, cînd a fost lovit de un huligan petrolist. "Mă simt în siguranţă pe Cluj Arena. Nu cred că se vor mai întîmpla asemenea incidente, ca cel de la Ploieşti. Cred că acel băiat regretă acum ce a făcut. Ceilalţi suporteri au învăţat din greşeala lui şi stadionul în România începe să devină un loc sigur pentru noi jucătorii, familiile noastre şi pentru suporteri în general", a spus Galamaz. Stoperul de 30 de ani a fost lovit cu pumnul în plină figură de un huligan ploieştean în minutul 44 al meciului Petrolul - Steaua. S-a ales cu o fractură de os zigomatic şi a evoluat cu mască de protecţie în ultimele meciuri din 2011.

"Trebuie să ne apărăm între noi"
Alături de Galamaz, oficialii "şepcilor roşii" i-au prezentat presei şi pe portarul Mircea Bornescu şi pe mijlocaşul Dorinel Popa. Bornescu, care a practicat boxul în copilărie, susţine că ar interveni imediat în cazul unui incident similar cu cel de la Ploieşti. "Cu siguranţă aş reacţiona. Trebuie să ne apărăm între noi. Nu cred că vor mai apărea însă asemenea evenimente nedorite", a afirmat Bornescu.

"Mă bucur că am semnat cu Universitatea. Am întîlnit aici vechi prieteni. M-am simţit bine în prima zi alături de noii colegi. Sper ca împreună să reuşim să ne atingem obiectivele"
George Galamaz, fundaş "U" Cluj

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
woober
woober  •  12 Ianuarie 2012, 19:14

u

belane
belane  •  12 Ianuarie 2012, 18:40

care fractura de os zigomatic ! fut.....tu...va m.m.v de jurnalisti cu minciunile voastre. pentru fractura de os zigomatic o luna stateai pe tusa cel putin din care 2 saptamani mancai cu paiul ceea ce n-a fost cazul la galamaz

dasguzu2003
dasguzu2003  •  12 Ianuarie 2012, 17:20
Postat de wolf_89 pe 12 Ianuarie 2012, 16:56

de data asta nu o sa mai arate cu degetul la galeria Petrolului, sper ca sa invatat minte.

macar acum ar trebui sa va vedeti de echipa voastra.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează