FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - STEAUA 1-1

Galamaz, Brandan şi Apostol spre Steaua!

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 august 2010 00:00

Gigi Becali a dezvăluit ieri că Piţi era interesat de cei mai buni jucători ai Unirii şi că aceştia ar putea ajunge în Ghencea

Transferurile la Steaua ar putea continua chiar dacă sezonul a început. Următorii pe lista de achiziţii sînt nişte nume grele din Liga 1. E vorba despre trei jucători de la Unirea Urziceni, intraţi mai de mult în atenţia lui Piţurcă: George Galamaz, Pablo Brandan şi Iulian Apostol.

"Piţi mi-a zis că vrea de acolo cei mai buni fotbalişti, iar dacă el va rămîne la echipă, o să fac tot posibilul să-i aduc în Ghencea", a explicat ieri finanţatorul Stelei, care i-ar putea aduce pe cei trei în Ghencea indiferent dacă ex-selecţionerul revine sau nu asupra deciziei de a pleca.

Ceea ce ar putea uşura tranzacţia e faptul că patronul Unirii, Dumitru Bucşaru, mai are de achitat către Becali o datorie de 4 milioane de euro, iar termenul maxim de plată e 15 august. Pentru cei trei fotbalişti, Buşcaru solicită minimum 3 milioane de euro, însă negocierile sînt deocamdată sistate din cauza haosului din Ghencea. "De Apostol şi de transferuri îmi arde mie acum?!", a fost singurul comentariu al lui Gigi.

14 jucători a transferat Steaua în această vară, record în istoria clubului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
feurdean
feurdean  •  09 August 2010, 08:34

Afacerea Beamanager este cea mai noua si serioasa pe piata! Cu o investitie de 9$ descoperi ca poti sa faci sute $, dar pentru asta trebuie sa ne vizitezi. Intra, studiaza si apoi inscrie-te aici ://www.beamanager.biz?u=feurdean. pentru nelamuriri astept sa-mi scrii la email [email protected]

tomms
tomms  •  08 August 2010, 14:22

pariu cu cine vrea ca piti revine

pipitahiguain
pipitahiguain  •  08 August 2010, 10:33

cu astia 3 pun la pariuri casa ca steaua ia campionatu

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close