FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA- CFR, 20:30, LIVE VIDEO EXCLUSIV GSP, KANAL D

Galeria Clujul a ajuns in tribuna! Sint circa 150 de suporteri ardeleni!

Articol de - Publicat duminica, 02 martie 2008 00:00

Cu mai putin de doua ore de fluierul de start al derbyului, in tribune sint circa 500 de spectatori, in urma cu putine minute facindu-si simtita prezenta si galeria oaspetilor. Sint circa 150 de fani ai CFR-ului, majoritatea avind tricouri sau fulare cu insemnele echipei favorite. Acestia au luat loc in dreapta tribunei oficiale, in sectorul dedicat suporterilor echipelor vizitatoare. Ramineti pe GSP pentru amanunte in timp real de la stadionul Steaua.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (33)
 •  02 Martie 2008, 20:13

P.S. voi nu sunteti 500 la voi acasa in galerie..apai in deplasare aloha Sapca-Rosie

 •  02 Martie 2008, 20:13

ce ardeal ma gruia si covasna?va fte u in gura

 •  02 Martie 2008, 20:11

Mai terminati cu expresiile de genu: TOT ARDEALU II CU VOI si bla bla. Toata lumea stie k 50% din tzara is stelisti. Doar ca ei is cu botu pe labe acum si nu prea bat din gura aiurea pe aici. Da asa o sa fiti si voi franarilor in curand. Urasc echipa aia. N-ai cum sa iubesti o echipa formata din straini si condusa de unguri. Romania n-are nevoie de voi. Fortza Poli Iasi

Vezi toate comentariile (33)
Comentează