FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GALERIE FOTO 4 noutăți la reunirea lui Dinamo! Un fost jucător de la CFR e în probe și altul semnează diseară » Cine a acuzat probleme medicale și cum arată lotul complet

FOTO: Cristi Preda +13   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 08 ianuarie 2018 11:50

Dinamo s-a reunit azi, la Săftica, iar jucătorii s-au pregătit pentru prima dată sub comanda lui Vasile Miriuță, în 2018.

La reunire au venit și primele trei achiziții ale "câinilor", Daniel Popa, Vlad Olteanu și Mihai Popescu, reveniți după împrumut.

Mijlocașul May Mahlangu a fost învoit și va reveni peste 2 zile, în timp ce portarul Jaime Penedo a absentat din cauza neînțelegerilor cu șefii echipei (Detalii aici). Atacantul Rivaldinho nu s-a antrenat, acuzând o pubalgie, și nu a vrut să riște agravarea accidentării.

Monroy în probe

Sub comanda lui Miriuță s-a pregătit și mijlocașul spaniol Aitor Monroy Rueda, 30 de ani. Spaniolul este în probe, urmând ca antrenorul să decidă dacă îl vrea. Acesta este liber de contract după ce și-a reziliat înțelegerea cu Maccabi Petah Tikva. Acesta a mai jucat în România la Ceahlăul și la CFR Cluj, între 2014 și 2015. A fost crescut de Atletico Madrid și a mai fost la Logrones și Sheriff. 

 rkx196 aitor monroy nicolae stanciu

87
de meciuri are Aitor Monroy Rueda în Liga 1, un gol și 5 pase decisive

Pesici semnează diseară

Mijlocașul lateral croat Ivan Pesici, 25 de ani, legitimat în prezent la Hajduk Split, va veni în această seară în România, pentru a semna cu echipa alb-roșie. Pesici are contract cu Hajduk până în 2019 și este cotat de site-ul transfermarkt la 600.000 de euro. Pesici este crescut de Hajduk Split și a mai jucat la Austria Klagenfurt, HNK Sibenik, NK Zadar și RNK Split.

LOT DINAMO

Portari: Brănescu, Muțiu, Eșanu

Fundași: Romera, Nica, Dudea, Nedelcearu, Katsikas, Marici, St.Filip, M.Oliva, R. Grigore, Corbu

Mijlocași: Hanca, Florin Vasile, Diogo Salomao, L. Gheorghe, I. Șerban, Nascimento, I. Gheorghe, Longher, Mihnea Vlad

Atacanți: D. Popa, Nemec, R. Moldoveanu, Rivaldinho, Bokila

Citește și: Miriuță, tu ce faci la Dinamo? » Antrenorul nu are habar de nimic: "Nu știu, nu știu, nu știu"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  08 Ianuarie 2018, 20:22

Cred că sunt mai multe omisiuni în lot....și parcă Bokila plecase !?

calinescu_
calinescu_  •  08 Ianuarie 2018, 18:41

ASTA E LOT DE LOCUL 10 ...!!!!

caminero
caminero  •  08 Ianuarie 2018, 17:08

Un *** ca toți boii, puțin la simțire, în zilele noastre de soartă-ajutat, între toți frații mai cu osebire, dobîndi-n GSP un post însemnat, de redactor ceva, și ne făcu capul calendar acu 2-3 zile căli s-a pus în vedere lui Bokila, Oliva și Rivaldinho nici să nu se mai prezinte la reunire, căci nu mai intră în vederile lui Miriuță. Ce mai zici acuma, mă ***? ... pardon, mă redactore?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează