FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GALERIE FOTO Dinamoviştii au revenit din vacanţă » Ce jucători au lipsit de la primul antrenament al lui Mihai Teja

Foto: Alex Nicodim +18   FOTO
Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat joi, 08 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 08 ianuarie 2015 16:18

Dinamo a avut astăzi reunirea lotului sub comanda noului antrenor principal Mihai Teja.

"Cîinii" au avut trei fotbalişti învoiţi care nu s-au prezentat la primul antrenament sub comanda fostului tehnician al Universităţii Cluj. Pe lîngă aceştia, astăzi Cordoş a lipsit, contractul stoperului titular din tur fiind reziliat.

Lotul prezent la reunire: Marc, Muţiu, Bărboianu, Nedelcearu, Durimel, Dudea, Filip, Andrei Radu, I. Şerban, Miranda, Tîrcoveanu, Costache, Matei, Gavrilă, Alexe, Lazăr, Petre, Marius Niculae, Bilinski, Rotariu

Jucători învoiţi: Collins Fai, Elton Figueiredo şi Mansaly Boubacar

Absent nemotivat: Andrei Cordoş

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (24)
1745flo
1745flo  •  08 Ianuarie 2015, 21:40
Postat de zecs93 pe 08 Ianuarie 2015, 17:03

ce mai cauta Durimel, adica il dam pe cordos care a fost stalpul apararii si pastram rebuturile incontinuare ??? Ce mai cauta Miranda si Joel Thomas ??? baah trezirea !!!

Unde-l mai vezi tu pe Joel?

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  08 Ianuarie 2015, 18:24

interesanta faza cu cordos. se cam cere pe la real/milan/bayern/chelsea, dupa doar cateva meciuri bunicele in care, intr-adevar, el si bietul marc au facut ce au putut ca sa tina cat de cat in viata o aparare sufocata de incompetenta fundasilor laterali, dublata de inexistenta inchizatorilor de valoare (doar boubacar are habar de meseria asta, cat de cat, elton e un fel de garincha din pacate, miranda a jucat prea putin, serban la fel) si a aripilor la acoperire pe flancuri, capabile sa dezorganizeze constructiile adverse (matei/gavrila/rotariu/lazar in orice formula au jucat, au dovedit ca nu stiu sa se apere si sa dubleze fundasii de banda).

eucutine
eucutine  •  08 Ianuarie 2015, 17:49

vesnica poveste: cioropinele niciodata nu se prezinta la reuniunea lotului la data stabilita. Mereu se intampla cate ceva...ba le-a fatat scroafa, ba le-a cazut vreo ruda din varful copacului.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează