FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

GALERIE FOTO Imagini dure cu Florin Tănase în scaunul cu rotile la plecarea spre Roma » A plecat în Italia unde va fi tratat de un medic important

Capturi DigiSport +5   FOTO
Capturi DigiSport

Articol de GSP - Publicat joi, 06 octombrie 2016 10:49

Florin Tănase (21 de ani) a plecat azi dimineață la Roma unde va fi operat după ce a suferit o ruptură de ligamente încrucișate la piciorul stâng în meciul cu CS U Craiova.

Atacantul Stelei a venit în scaunul cu rotile la aeroport și părea destul de optimist că doctorul Pier Paolo Mariani va putea face minuni, așa cum a făcut și în cazul lui Francesco Totti.

”Tănase nu este cu moralul la pământ, Tănase este un băiat care a trecut destul de ușor peste asta. Va reveni mult mai puternic. Acum după această accidentare va putea să pună și forță pe el.

O să fie la fel de puternic precum Gareth Bale, o să vă speriați când o să vedeți ce fizic o să aibă. O să fie operat vineri la Roma, după care va începe procesul de recuperare”, a spus MM Stoica la Digi. 

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (9)
963242023697129
Eugen Eugenescu  •  06 Octombrie 2016, 18:12

dupa ce ca sunteti niste scribalai de doi bani,mai si cenzurati comentariile,care ,multe,nu sunt nici porcoase,nici misogine,nici incitatoare la violenta ! doar incitatoare la deontologie ! sa va fie rusine !

963242023697129
Eugen Eugenescu  •  06 Octombrie 2016, 18:10

unde-i duritatea,*** *** ? un fotbalist accidentat ! atat si nimic mai mult ! loazelor !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

antreprenor
antreprenor  •  06 Octombrie 2016, 14:08

e vezi ca D-zeu nu doarme,in 9/10 meciuri te arunci in careu ca in bazin macar de 2-3 ori pe meci iar in al 10'lea iti rupe unul piciorul,sa speram ca se mai face dreptate si la altii actori ca asta

Vezi toate comentariile (9)
Comentează