FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

GALERIE FOTO Legendele Craiovei şi-au luat rămas bun de la stadionul "Ion Oblemenco"

FOTO: Bogdan Danescu +14   FOTO
FOTO: Bogdan Danescu

Articol de GSP - Publicat luni, 18 mai 2015 21:09

Astăzi a avut loc un moment emoţionant pentru foştii mari jucători ai Craiovei.

Legendele Universităţii Craiova au venit pe stadionul " Ion Oblemenco" pentru a-şi lua rămas bun de la terenul pe care au reuşit mai performanţe.

Fiecare dintre gloriile Craiovei a primit o bucată de gazon şi o plachetă inscripționată. 

Printre foştii jucători care au participat la acest eveniment au fost şi fotbalişti care au trecut pe la Craiova în ultimii ani, nu doar cei care au făcut parte din "Craiova Maxima".

Printre cei care s-au aflat azi pe stadionul "Ion Oblemenco" sînt: Gabi Boldici, Marian Bondrea, Sorin Cârţu, Gheorghiță Geolgău, Marius Iordache, Marius Sava, Gabi Popescu, Tibi Lung, Silviu Lung sau Nae Ungureanu.

"Atît timp cît cerul va fi albastru, veți fi deasupra tuturor! - Stadionul Ion Oblemenco, Templul Fotbalului - Craiova, 18 mai 2015", a fost mesajul inscripţionat.

În locul actualului stadion va fi construită o arenă modernă, cu o capacitate de 30.000 de locuri.

Au luat "iarba duşmanului" :D

Între foştii jucători au fost şi mici înţepături. Deşi teoretic au luat o bucată simbolică de gazon, ca suvenir, aceştia s-au ales practic cu gazonul pus de Sorin Joavină, vărul lui Adrian Mititelu, cel care a pus gazonul pe "Ion Oblemenco", în 2008-2009, ultima oară cînd s-a schimbat iarba pe acest stadion

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (13)
bvd_magheru
bvd_magheru  •  19 Mai 2015, 00:55

Ba nu o sa uit niciodata cum la un meci al nationalei cu Elvetia daca nu ma insel eram la una din peluze pe 23 august si aia se aprau perfect pina la o lovitura libera de la aprox 20 de metri perpendicular cind eram foarte tensionat si mi-au spus Bucurestenii calmi de tot ca sa nu imi fac griji si au avut dreptate . A pus-o Balaci direct in vinclu !! Parca a asezat-o cu mina !!

941682695852174
Sandu Sorin-Laurian  •  18 Mai 2015, 23:34
Postat de bvd_magheru pe 18 Mai 2015, 23:05

E clar . Am imbatrinit . Parca mai ieri eram in pat cu o pustoaica bucuresteanca si trageam cu ochiul la returul cu Fiorentina din Banie !! Asta e.. Ma bucur insa pentru tinara generatie si viitoarele generatii de olteni care o sa aibe conditii moderne .

Returul s-a jucat pe 29 sept 82 la Florenta. (scor 0-1). Turul a fost la Craiova pe 15 sept 82 (scor 3-1).

ottobraun
ottobraun  •  19 Mai 2015, 08:10

echipa e la Mititelu astia nu au nici o treaba cu Stiinta si fostele glorii!! petarde pentru campania primariei!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează