FOTBAL  »  Superliga  »  DECES

FOTO Nicolae Manea a fost înmormîntat azi la Cimitirul Străuleşti II, în prezenţa a peste 300 de persoane

Foto: Alex Nicodim +13   FOTO
Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat joi, 18 decembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 18 decembrie 2014 14:11

Fostul jucător, antrenor şi conducător al Rapidului a încetat din viaţă luni şi a fost înmormîntat astăzi la Cimitirul Străuleşti II.

UPDATE 13:50: Cortegiul a ajuns la cimitir. Slujba s-a terminat în jurul orei 14:10, iar Corneliu Vadim Tudor a ţinut în discurs.

UPDATE 12:50: Cortegiul funerar a ajuns la stadionul Giuleşti, moment în care cei aproximativ 300 de oameni au început să scandeze numele fostului fotbalist şi "Te vom iubi mereu!". Coloana s-a oprit mai puţin de 10 minute în faţa arenei, apoi şi-a reluat drumul spre cimitirul Străuleşti II.

UPDATE 12:00: La biserică au mai venit Anghel Iordănescu, Daniel Isăilă, Ilie Balaci, Adrian Enache şi Romică Ţociu

----------------------------------------------------------

În aceste momente are loc slujba, la biserica Sfînta Parascheva, iar de acolo cortegiul funerar va pleca spre stadionul Giuleşti, unde va face o oprire, fară ca sicriul cu trupul lui Nae Manea să mai fie depus pe teren.

Nicolae Manea va fi înmormîntat la cimitirul Străuleşti II, de la periferia Bucureştiului.

La slujbă sînt prezente mai multe personalităţi din fotbalul românesc, precum Gică Hagi, Florin Halagian sau Vasile Avram, dar şi foşti şi actuali jucători rapidişti.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  19 Decembrie 2014, 01:35

RIP !

tenko
tenko  •  18 Decembrie 2014, 23:23

Nae Manea a fost un om de fotbal, cu aparitii publice decente, cu respect fata de adversari, diplomat, dedicat cluburilor la care a lucrat, mai ales la Rapid, sufletist, patimas, unul din personajele pozitive ale fotbalului romanesc , dar cu toate astea, foarte putin mediatizat! daca nici acum, cand un astfel de om moare, daca nici azi cand este ingropat, nu scrieti un articol decent, pe prima pagina si preferati sa ne intoxicati cu aceleasi stiri inventate despre steaua, galca, reghe si arabii, promovati niste nulitati de oameni si situatii, sa va fie rusine. ca jurnalisti si ca oameni , sunteti ZERO!

capitza1967
capitza1967  •  18 Decembrie 2014, 19:29

Dumnezeu sa-l odihneasca !

Vezi toate comentariile (16)
Comentează