FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

GALERIE FOTO Pancu: "Sărim cu patronul în lac, dacă luăm titlu" » Vezi alte celebrări spectaculoase

De bucurie că au cîştigat titlul, toţi gălăţenii s-au aruncat îmbrăcaţi în piscină astă-vară +2   FOTO
De bucurie că au cîştigat titlul, toţi gălăţenii s-au aruncat îmbrăcaţi în piscină astă-vară

Articol de , - Publicat vineri, 14 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 14 octombrie 2011 14:13

Daniel Pancu (34 de ani) spune că jucătorii vor urma exemplul lui George Copos şi se vor arunca în apă alături de finanţatorul din Giuleşti în eventualitatea în care alb-vişiniii vor reuşi să aducă în Grant al patrulea titlu din istoria clubului.

"Dacă domnul Copos a promis asta, atunci acesta e titlul pe care mi-l doresc cel mai mult! Sînt convins că va sări în lac. Domnul Copos dacă promite ceva, ştiţi că aşa face. Şi noi sărim cu el, normal".

Patronul din Grant a spus zilele trecute: "Dacă vom fi campioni, mă arunc în lac!". Totuşi, Copos, în vîrstă de 58 de ani, nu le-a dat prea multe şanse jucătorilor săi: "Îmi voi păstra hainele pe mine pentru că la 70 de ani nu mă mai dezbrac la plajă".

Alte exemple de celebrări inedite:
- În vară, jucătorii, conducerea tehnică şi cea administrativă a Oţelului au intrat îmbrăcaţi în piscină, a doua zi după ce echipa de la Dunăre reuşise să devină campioană.
- Barcelona a celebrat cucerirea ultimului titlul după un meci acasă, 0-0 cu La Coruna, iar la final catalanii au încins o bătaie între ei cu gogoşari.
- Kevin Grosskreutz, fotbalistul Borusiei Dortmund, a renunţat la plete şi s-a tuns la zero pe gazon după ultimul meci din campionatul precedent, cînd echipa sa a luat campionatul.
- După titlul obţinut în 2008 de CFR, preşedintele Iuliu Mureşan a fost ras în cap de jucători.
- În 1998, la Campionatul Mondial, tricolorii s-au vopsit în cap după ce şi-au asigurat prezenţa în optimile competiţiei.

Vezi mai jos o galerie foto cu momente de bucurie


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
stancuvlad
stancuvlad  •  14 Octombrie 2011, 17:31
Postat de alexandruclujean pe 14 Octombrie 2011, 15:54

Doua ponturi: 1. anul asta titlul NU-l ia nici o echipa de "feroviari". 2. il ia o echipa din Cluj. p.s. Asa, ca sa mu.ri.ti de ciuda toti aia care sa.li.vati zi si noapte dupa stadionul nostru! :)))

romani frate...ce pretentii sa ai de la ei....efectiv doar la atat ne duce capul...sa jjgnim gratuit in stanga si in dreapta si sa ne laudam cu....NIMIC

alexandruclujean
alexandruclujean  •  14 Octombrie 2011, 15:54

Doua ponturi: 1. anul asta titlul NU-l ia nici o echipa de "feroviari". 2. il ia o echipa din Cluj. p.s. Asa, ca sa mu.ri.ti de ciuda toti aia care sa.li.vati zi si noapte dupa stadionul nostru! :)))

alexandruclujean
alexandruclujean  •  14 Octombrie 2011, 15:52

"Domnul Copos dacă promite ceva, ştiţi că aşa face." :)))) Serios?! De cand plateste salarii si prime cu intarzieri eterne, de cand plateste cheltuieli (si asa ridicole) pentru baza sportiva din ani in pasti... Pancone, lasa gluma, ca iara-ti bate cineva obrazu pt cum obtineai tu penaltiuri pt Vaslui prabusindu-te fara treaba prin careuri...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează