FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDALUL MITĂ PENTRU ARBITRI II

UPDATE / Galerie foto / Serea şi Martiş au primit cîte 29 de zile de arest!

Articol de - Publicat vineri, 30 aprilie 2010 00:00

Ionică Serea şi Marius Martiş, reţinuţi ieri pentru 24 de ore, au ajuns în această dimineaţă, la ora 11:00, la tribunalul din Piteşti (foto stînga).

"Nu sînt vinovat", a exclamat Serea în momentul în care a ajuns la tribunal. Acuzat de complicitate, Martiş speră să nu-i fie prelungit mandatul.

Surse judiciare pretind că Serea e acuzat de primirea a 20.000 de dolari pentru a favoriza echipa din Trivale! Iar banii i-ar fi împărţit cu colegul şi concitadinul său din Focşani, Marius Martiş, sosit şi el aseară la audieri, în jurul orei 20:00.

Martiş, care a refuzat pînă acum să se prezinte de bună voie la Tribunalul Piteşti, a fost adus cu mandat, după ce şi lui i-a fost percheziţionată locuinţa!

Procurorii anticorupţie îl acuză pe Ionică Serea că a primit, în martie 2009, suma 21.000 de dolari, prin intermediul arbitrului Marius Martiş şi a lui Liviu Făcăleaţă, pentru a arbitra partida dintre Argeş Piteşti şi Steaua, astfel încât piteştenii să câştige, iar cei sancţionaţi să fie adversarii lor.

UPDATE 1 / Tribunalul Arges a decis arestarea preventivă pentru 29 de zile atît în cazul lui Marius Martiş, cît şi în cel al lui Ionică Serea

UPDATE 2 / La ora 13:45, Marius Martiş a ieşit încătuşat de la Tribunal şi a spus: "Am încredere în justiţie şi în Dumnezeu". Cu cîteva clipe mai înainte a ieşit şi Ionică Serea, care nu a dat nici o declaraţie presei.

GSP.RO îţi oferă mai jos imagini de la sosirea şi de la ieşirea din Tribunalul Piteşti a celor doi!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (35)
 •  07 Mai 2010, 14:12
Postat de pe 30 Aprilie 2010, 13:25

Fratilor da sunteti cu capul rau...Daca agaricii astia au luat spaga atunci sa plateasca, e simplu. In Polonia tot de la arbitri si conducatori marunti a inceput macelul. Daca aresteaza maine DNA 5-6 sefi de mari cluburi si acestea sunt retrogradate pe cadavrele lor se vor ridica altele si arbitrii vor cere si lua in continuare bani dar de la alti sefi. Daca arbitrii sunt speriati si nu mai fac jocurile conducatorilor acestia or sa isi vada de fotbal sau or sa aplice metode mai usor de dovedit.

mai fratilor stiti cum e in arbitrajul romanesc?daca nu iei spaga te elimina hotii aia de la federatie,daca iei te elimina dna si cei de la federatie isi iau mana de pe tine si te duci la puscarie.sa va fie clara o chestie toti arbitrii iau spaga toti toti.inclusiv cinstitul de tudor si mai marele balaj,altfel nu le mai da nimeni meciuri

 •  30 Aprilie 2010, 21:35

- Numai DNA din Pitesti se preocupa de MAFIA din Fotbal ? - Oare atatia arbitrii in frunte cu seful lor Constantin, au pacatuit doar pentru Penesc ? - Cand spine Gigi Becali ca LPF este o structura de infractorii, oare nu este el ce-l mai cunoscator al fenomenului ? - De ce patronii de fotbal i-l mentin pe Dragomir in fruntea LPF, oare toti sunt santajabili? - Oricum onoare nu au, daca mentin in fruntea fotbalului un om recuperat din puscarie si cu dosare penale pe rol, fluierat pe toate stadio

 •  30 Aprilie 2010, 20:27

Daca's arestati toti arbitrii si daca "vorbeste" toti...adio campionat. Toti sunt manjiti...asta e fotbalul din RO si de pe alte meleaguri...dar la noi...e amprentat mai adanc. Echpele de afara se disting prin joc si antrenor...la noi prin conducatori..arbitri..si in ultimul rand prin joc sau antrenor.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează