FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - STEAUA 0-1

GALERIE FOTO Steaua a învins Viitorul chinuit, cu 1-0, deşi a avut doi oameni în plus pe teren

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 31 august 2014 00:48

Cu proprii suporteri muţi în tribune, Steaua a fost şi ea silenţioasă pe teren, însă a reuşit să învingă Viitorul lui Gică Hagi, 1-0, care a avut doi jucători eliminaţi.

Steaua se pare că încă nu şi-a revenit după şocul eliminării din Champions League şi a început jocul destul de timid. Trupa lui Gâlcă i-a pus puţin în dificultate pe ilfoveni în startul partidei, dar de fiecare dată băieţii lui Hagi au blocat şarjele ofensive ale roş-albaştrilor.

Viitorul a început treptat să prindă curaj şi l-a pus de cîteva ori în dificultate pe Cojocaru, Silviu Pană fiind cel mai periculos jucător pentru poarta Stelei. În minutul 41 s-a petrecut poate cea mai controversată fază a partidei, Benzar, în duel cu Toşca, a căzut, moment în care a fost lovit în figură de fotbalistul Stelei care a vrut să degajeze balonul. Deşi mijlocaşul ilfovean era întins pe jos şi sîngera, centralul Radu Petrescu i-a acordat doar galben lui Toşca.

Repriza a doua a fost ceva mai bună pentru stelişti. În minutul 51, Ţîru a fost eliminat după ce l-a faultat în careu pe Iancu. Acelaşi Iancu a marcat un minut mai tîrziu din penalty şi şi-a dus echipa în avantaj. Viitorul nu a părut slăbită de eliminarea lui Ţîru şi a reuşit să reziste, ba chiar putea da lovitura prin Cîrstocea (81) sau Mărkuş (82).

Pe final a venit şi a doua lovitură pentru Viitorul, Buzbuchi fiind şi el eliminat după un fault în afara careului la Grădinaru. Ca şi în meciul de la Sofia, tot un fost dinamovist a luat mănuşile de portar, Cristi Daminuţă. Ilfovenii s-au ţinut din nou tare şi Benzar putea realiza imposibilul în ultimul minut regulamentar, şutul său muşcînd din transversala lui Cojocaru. Steaua a avut o ultimă replică în minutul 94, Grădinaru şutînd de la marginea careului, însă Daminuţă a apărat cu genunchiul, ca la handbal.

Steaua învinge astfel chinuit, cu 1-0, deşi Viitorul a avut doi fotbalişti eliminaţi.

Urmăreşte aici desfăşurarea liveTEXT a partidei!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (522)
the_champions
the_champions  •  31 August 2014, 05:30
Postat de samertx pe 31 August 2014, 02:56

Și?

Gata, ai adormit cu capul pe tastatura ? Ai grija sa nu-ti intre vreo....tasta-n gura. metre ! :)))

samertx
samertx  •  31 August 2014, 02:56
Postat de maianimalule pe 31 August 2014, 02:46

e plin de rosu pe aici , ati cotropit pagina asta mai ceva decat estul ucrainei :))))))

Și?

samertx
samertx  •  31 August 2014, 02:52
Postat de unico_biancorossi pe 31 August 2014, 02:45

nb, domnule Metre.>)

Să pricep săgeata, vin vremuri grele? Vin pulicii să ne învețe ce-i patriotismul? :))

Vezi toate comentariile (522)
Comentează