FOTBAL  »  Superliga  »  IMAGINI EXCLUSIVE

Galerie foto / Steaua pleacă spre România, după două săptămîni în Austria!

Articol de , - Publicat joi, 01 iulie 2010 00:00

Jucătorii Stelei au părăsit în urmă cu scurt timp cantonamentul din Austria şi vor ajunge spre seară în România. Site-ul gsp.ro îţi oferă fotografii exclusive!

Înainte de plecare, jucătorii antrenaţi de Piţurcă au făcut o poză de grup cu angajaţii hotelului unde au fost cazţi. Singurul care s-a ferit să apară în imagini a fost Victor Piţurcă.

După aproape două săptămîni, timp în care au jucat şi două teste de verificare, ambele încheiate cu victorie (2-0 cu APOEL Nicosia şi 1-0 cu Viktoria Plzen), roş-albaştrii se întorc la Bucureşti pentru numai trei zile.

Mîine, Victor Piţurcă a programat o şedinţă de pregătire în Ghencea, după care, sîmbătă şi duminică, fotbaliştii vor fi liberi,

Luni, echipa revine în Austria, unde va sta pînă pe 16 iulie.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
sherlock1
sherlock1  •  02 Iulie 2010, 00:46

Steaua se intoarce in Romania nu "pleaca spre Romania", bai, analfabetilor. Mai puneti mana pe-o carte de limba romana, baieti !

cristi_steaua2010
cristi_steaua2010  •  01 Iulie 2010, 17:19

ii asteptam acasa!

shpagasin
shpagasin  •  01 Iulie 2010, 16:32

ROFL @sandoval!!! gsp e ecplisat de CM si ei sunt oricum obisnuiti sa creeze scandaluri&stuff. Acum chiar freaca menta... Ciobi tace, Borcea sufera tot in tacere, Iancu nu stie sa tipe, iar ceilalti parca(?!!!) isi vad de treaba.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează