FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

GALERIE FOTO Ultimele retuşuri la FC Vaslui » Au ajuns şi noile achiziţii

Foto: Gabriel Tănasă +8   FOTO
Foto: Gabriel Tănasă

Articol de - Publicat luni, 15 iulie 2013 00:00 / Actualizat luni, 15 iulie 2013 19:14

După cantonamentul din Austria, antrenorul lui FC Vaslui, Ilie Stan, se declară mulţumit de modul cum a răspuns echipa la antrenamente, însă şi-ar fi dorit mai multe jocuri amicale, pentru omogenizarea lotului.

Ilie Stan este destul de optimist înainte de startul campionatului şi speră ca în noua ediţie a Ligii I să aibă cu Vaslui o comportare cât mai onorabilă.

"Sunt mulţumit doar din punct de vedere al antrenamentelor, nu şi în privinţa jocurilor. Am avut jocuri puţine. Mi-am dorit să fac o analiză generală, însă n-am reuşit pentru că am anulat câteva jocuri. Una peste alta, jucătorii au avut o comportare bună şi sper ca acest lucru să se vadă în campionat. Important pentru noi e să câştigăm fiecare meci în parte, apoi tragem linie la final şi vedem unde suntem. Sper ca punctele pe care le acumulăm să ne aducă un loc de cupă europeană", a declarat Stan.

Tehnicianul vasluienilor le-a cerut jucătorilor să-şi trateze adversarii cu maximă seriozitate, pentru a obţine rezultate pozitive:" Indiferent că jucăm cu Rapid sau Chiajna, trebuie să câştigăm acest joc. Toate echipele din Liga I sunt importante pentru noi şi trebuie să le tratăm cu maximă concentrare. Dacă vrem să câştigăm puncte, trebuie să tratăm orice adversar cu maximă importanţă".

Raul Costin a părăsit Vasluiul

Raul Costin nu mai e jucătorul lui FC Vaslui. Mijlocaşul şi-a încheiat contractul cu gruparea galben-verde, însă nu a ajuns la un acord cu şefii clubului pentru o eventuală prelungire. Jucătorul are şanse mari să evolueze din viitorul sezon în Azerbaidjan, unde are o ofertă concretă la Khazar Lankaran. Urmează ca în zilele următoare să se decidă viitorul fotbalistic al lui Raul Costin. El a fost adus la Vaslui din 2009, iar de atunci a bifat 51 de
prezenţe în tricoul galben-verde, în care a marcat de patru ori.

Noile achiziţii au ajuns la Vaslui

La antrenamentul de aseară, Ilie Stan i-a avut la dispoziţie pe toţi jucătorii noi. Este vorba despre Jakub Wilk, Anej Lovrevic şi Denis Pozder. Cei doi s-au acomodat deja cu noii colegi, iar fanii prezenţi la terenul de pregătire le-au urat mult succes. FC Vaslui speră ca până la primul meci din campionat să mai perfecteze încă două transferuri, cea mai mare problemă fiind pe postul de fundaş dreapta, unde în momentul de faţă există doar soluţia Piotr Celeban. În pregătiri cu echipa a revenit şi atacantul Sabrin Sburlea, care a stat în afara terenului mai bine de opt luni, după o ruptură la ligamente.

Aplaudaţi de copiii din Soleşti

Peste 40 de copii din comuna Soleşti au dorit să fie prezenţi la primul antrenament al Vasluiului de după cantonamentul din Austria. Îmbrăcaţi în echipamentul lui Villarreal, micuţii fotbalişti i-au aşteptat în aplauze pe jucătorii galben-verzi. O parte dintre ei au cerut autografe, cei mai căutaţi fiind Sânmărtean, Cerniauskas şi Temwanjera.

"Vrem să-i aducem pe copiii din mediul rural către fotbal. Am demarat un proiect la Soleşti, în colaborare cu CS Roda Villarreal, club unde antrenez în prezent. Sper să formez un grup care să facă performanţă", a declarat Sandu Doru, cel care se ocupă de pregătirea copiilor de la Soleşti, fiind antrenor la centrul de copii şi juniori de la CS Roda Villarreal.

O primă etapă din proiect va avea loc în luna octombrie, unde 16 din cei 40 de copii selectaţi vor merge la un turneu în Spania, care este organizat chiar de către clubul partener din Primera Division.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
contele100
contele100  •  19 Iulie 2013, 16:36

Vaslui intaleste in prima etapa milogii lu' Dragomir. Moldoveni, mare atentie la buzunare, negriciosii de sub pod nu vor pleca cu mana goala...

thumbzilla..
thumbzilla..  •  17 Iulie 2013, 11:54
Postat de dreamer123 pe 15 Iulie 2013, 23:27

ii baga in B iliesta :)

Nu ajunge el asa departe :))) de Craciun e somer.

hammer90
hammer90  •  16 Iulie 2013, 09:27

la meciul cu rapid o sa ne dam seama in ce stare se afla echipa.nu mai trebuie aruncat cu bani ,trebuie calculata fiecare miscare ca echipa sa supravetuiasca.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează