FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

GALERIE FOTO Valeriu Iftime a hotărît ce se va întîmpla cu Leo Grozavu din sezonul următor » Botoșănenii au sărbătorit calificarea în preliminariile EL

Foto: Ionuț Tabultoc +17   FOTO
Foto: Ionuț Tabultoc

Articol de - Publicat sambata, 30 mai 2015 09:56

Calificată în premieră în preliminariile Europa League, conducerea FC Botoșani a organizat, vineri seară, o petrecere la Conacul Zăicești.

Imediat dupa fluierul de final al meciului cu Viitorul, jucătorii, staff-ul tehnic și conducerea clubului au mers la Zăicești pentru a cinsti calificarea în Europa. Jucătorii au fost însă puțin reținuți, avînd în vedere că nu au reușit să învinga puștii lui Gică Hagi, iar în timpul petrecerii se juca Dinamo - Astra 0-2. În cazul în care botoșănenii reușeau să învingă Viitorul, terminau acest sezon pe poziția a 7-a.

"Să vă iubiți femeile"

Totuși, finanțatorul Valeriu Iftime a încercat să le dea încredere jucătorilor și a ținut un scurt discurs.

"A fost spectacol, ceea ce v-am rugat să faceți. Bineînțeles că Leo e suparat că nu am bătut, dar una peste alta vreau să-i felicit pe băieți, pe Leo. A fost un an nesperat de bun, dar bineînțeles că se putea mai bine. Eu spun că atît am putut face și că anul viitor putem face mai mult. Vă urez să avem vacanță, o vacanță scurtă. Să vă iubiți femeile atît de mult, încît să vă ajungă pentru tot cantonamentul, să reveniți cu gîndul la FC Botoșani, plini de energie", a spus Valeriu Iftime, care a adăugat că Leo Grozavu nu va pleca de la FC Botoșani.

"Mulțumesc soțiilor și prietenelor fotbaliștilor"

Antrenorul botoșănenilor l-a îmbrățișat pe finanțator și a ținut să mulțumească în primul rînd iubitelor și soțiilor fotbaliștilor și antrenorilor, pentru că îi ințeleg și îi sprijină.

"Vreau în primul rînd să mulțumesc tuturor soțiilor și prietenelor jucătorilor, soțiilor noastre, ale colegilor mei, pentru faptul că ne înțeleg și ne sprijină în ceea ce noi facem, pentru că nu este ușor. Au nevoie de o săptămînă cu deconectare totală. I-am rugat ca pentru o săptămînă să uite de fotbal, pentru că ne așteaptă un campionat foarte greu. Sperăm ca toți cei care vom fi în sezonul viitor să fim uniți, să lăsăm orgoliile la o parte și să încercăm să facem ca reprezentarea Botoșaniului în Europa League să fie motiv de mîndrie pentru toată lumea", le-a spus Leo Grozavu jucătorilor săi.

Tricou de Europa League pentru Valeriu Iftime

Jucătorii de la FC Botoșani i-au pregătit un cadou patronului de la Elsaco, Valeriu Iftime, care duminică împlinește 55 de ani. Fotbaliștii i-au dăruit finanțatorului un tricou al FC Botoșani cu numărul 55 și cu numele acestuia pe spate și cel mai important lucru, pe braț au pus stema Europa League.

La finalul petrecerii a venit și tortul "Europa League", iar toți cei prezenți i-au cîntat "La mulți ani" finanțatorului Valeriu Iftime.

Vacanta scurtă pentru botoșăneni

Jucătorii de la Botoșani au liber pînă pe 7 iunie, atunci cînd se vor reuni la stadionul Municipal, urmînd ca pe 8 iunie să plece într-un cantonament în Austria.

În această vacanță scurtă, fotbaliștii botoșăneni au și doua nunți: astăzi se însoară Claudiu Codoban, iar pe 6 iunie se căsătorește Florin Acsinte.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
zidane92
zidane92  •  30 Mai 2015, 15:20
Postat de ionuttabultoc pe 30 Mai 2015, 14:57

FC Botosani mereu a sarbatorit la final de an, inclusiv cand erau in liga 2, la promovare, dar si anul trecut. Asa e normal la orice echipa sa se intample. Conacul ii apartine lui Valeriu Iftime.

Felicitari pentru locul european si bagati carbune vara asta sa aduceti si voi ceva puncte europene,sa onorati participarea! Daca va duceti ca Dinamo in epoca Borcea doar cu numele mai bine stati acasa din prima!

zidane92
zidane92  •  30 Mai 2015, 15:18
Postat de jim_raynor pe 30 Mai 2015, 14:44

petreceri in conace....moldovenii s-au pus sa risipeasca ce-au primit de la fc stiaua? se puteau limita la o pizza ...prevad ca la anul ,pe vremea aceasta, vor servi coliva defunctei fc botosani...oricum, rusine sa va fie pt blatul din meciul cu stiaua!

Terminati ma cu prostiile,daca tineti la Dinamo trebuie organizata de urgenta o miscare cu atitudine impotriva lui negoita,bine ca a luat steaua campionatul,aduce gigi jucatori si sunt sperante la puncte europene,cu blatistii de la ASA care au pus in scena cel mai mare blat din istoria ligii 1 1p/2f cu Otelul in ultima etapa pentru a nu lua din greseala titlul ce faceam? Ii scotea d-alde molde din turul 2 si ieseau complet din sezonul european! Maior a ordonat pierderea titlului pentru ca banii de pe locul 2 de la tv asigura banii pentru recompensele jucatorilor pentru locul 2 si salariile restante din februarie! Daca lua locul 1,ASA se desfiinta instant ca nu aveau de unde sa plateasca banii pentru titlu la jucatori! Asa o ard cu insolventa pana la anul,mai ia un an drepturi tv si din 2016 desfiintarea!

ionuttabultoc
ionuttabultoc  •  30 Mai 2015, 14:57
Postat de jim_raynor pe 30 Mai 2015, 14:44

petreceri in conace....moldovenii s-au pus sa risipeasca ce-au primit de la fc stiaua? se puteau limita la o pizza ...prevad ca la anul ,pe vremea aceasta, vor servi coliva defunctei fc botosani...oricum, rusine sa va fie pt blatul din meciul cu stiaua!

FC Botosani mereu a sarbatorit la final de an, inclusiv cand erau in liga 2, la promovare, dar si anul trecut. Asa e normal la orice echipa sa se intample. Conacul ii apartine lui Valeriu Iftime.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close