FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA, NOUA CAMPIOANĂ

GALERIE FOTO + VIDEO Tot ce nu s-a văzut la TV! » Imagini incredibile de la bucuria Astrei după câştigarea titlului

Foto: Facebook Astra Giurgiu +19   FOTO
Foto: Facebook Astra Giurgiu

Articol de GSP - Publicat luni, 02 mai 2016 10:12

Astra a devenit aseară noua campioană a României după ce Steaua a făcut doar egal pe Arena Națională cu Pandurii, scor 1-1.

Fotbaliștii giurgiuvenilor au sărbătorit primul titlu din istorie în cantonament, acolo unde se aflau înaintea meciului de diseară cu Dinamo.

Marius Șumudică le-a dat voie jucătorilor să petreacă și să bea bere până la miezul nopții după care toată lumea a plecat la somn. Fotbaliștii Astrei au sărbătorit cu torțe și l-au purtat pe brațe pe tehnicianul care și el este la primul titlu din carieră ca antrenor.

Vezi în galeria foto de mai sus toate imaginile de la petrecerea Astrei.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (15)
babahuda
babahuda  •  02 Mai 2016, 12:41
Postat de ares123 pe 02 Mai 2016, 11:57

******trista, pe tine te doare si pe Borcica si toata suflarea pch-ista. Asta a fost adevarul...cunosti tu altul ? ***..e de inteles. Voi nu mai aveti alte bucurii decat esecurile Stelei...atat.

pe toata lumea bucura esecul clonei din domnesti care nu e in veci steaua ..si ne bucura spre extaz pe 4-5 MAI cand o sa deveniti scurt ..fotbal club becali sau bulau sau bibera ..o sa fiti niste anonimi ..poate daca lui firea si lui pandele o sa le fie mila si o sa va scoata din anonimat lasndu-va sa preluati numele lor .VOLUNTARI ..poate atunci va gasiti identitatea ..

amicu
amicu  •  02 Mai 2016, 11:37

Pacat ca nu mai e si Budi. Din vara poate merge si Sapun, sa joace in grupele CL

dinarad
dinarad  •  03 Mai 2016, 12:20

BRAVO ȘUMI , BRAVO ASTRA. Sa făcut dreptate.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează