FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Găman şi Bărboianu au fugit din cantonamentul Craiovei. Vezi documentele lui Mititelu!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 ianuarie 2011 00:00

UPDATE / Au fost date publicităţii cele trei contracte în alb şi înţelegerea dintre Mititelu şi Piţurcă! Click aici pentru a le vedea!

UPDATE / Aflaţi la Govora, fotbaliştii Universităţii Craiova au terminat testele fizice, iar de la ora 16:00 vor efectua un antrenament la care se va folosi mingea

UPDATE / Fotbaliştii Ştiinţei sînt supravegheaţi de un impresar, Ali Rachedi, un apropiat al clubului Toulouse din Franţa, a informat Gazeta de Sud.

UPDATE
/ Reghecampf a spus: "Găman şi Bărboianu sînt nişte copii fără minte". Citeşte detalii aici!

UPDATE / Gigi Becali şi-a manifestat imediat interesul pentru Găman. Citeşte detalii aici!

UPDATE
/ Piţurcă l-a făcut "bandit" pe Mititelu, dar nu a negat că a vorbit cu Bărboianu şi Găman. Citeşte detalii aici!

UPDATE
/ Cei doi jucători au telefoanele închise

UPDATE / Patronul Adrian Mititelu a spus: "Piţurcă i-a furat pe Găman şi Bărboianu, acum începe războiul". Citeşte detalii aici!

UPDATE / Jucătorii Craiovei, mai puţin "dezertorii", au ieşit pe teren şi se pregătesc cu preparatorul fizic  al echipei. La şedinţa de pregătire asistă staff-ul tehnic şi preşedintele Aurel Ţicleanu.

---------------------

Valerică Găman (21 de ani, foto) şi Ştefan Bărboianu (23 de ani) au fugit azi-noapte din cantonamentul Universităţii Craiova.

Plecarea celor doi fotbalişti are legătură cu demiterea lui Victor Piţurcă. Găman a avut un prim conflict cu patronul Adrian Mititelu atunci cînd i s-a refuzat accesul lui Piţurcă la reunire.

În aceste momente, stafful tehnic are o discuţie cu restul jucătorilor, după care se va ieşi la antrenament.

Căpitanul Găman a jucat 17 partide în tur pentru Craiova, fiind titularizat de fiecare dată. El a reuşit să şi înscrie un gol.

Bărboianu a evoluat în 14 partide de campionat în tur, de 13 ori fiind integralist.

Preşedintele clubului, Aurel Ţicleanu, a evitat să comenteze.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (44)
soringealu
soringealu  •  20 Ianuarie 2011, 00:05

Drepturile TV, plătite la un curs EURO de 3.8 lei! Cum au fost păgubite cluburile cu 1.4 milioane €, cu ajutorul lui Mitică........SORT.RO

soringealu
soringealu  •  20 Ianuarie 2011, 00:04

PITI TE-AI JUCAT CU SENTIMENTELE NOASTRE SPER SA TE VEDEMD DUPA GRATI!

floring
floring  •  19 Ianuarie 2011, 21:56

mititelul e un om terminat, a facut greseala vietii, a incercat sa il insele pe piturca sa nu ii mai dea banii adusi de ala scandalul iscat de mititelul nu are nici o logica, a inceput dintr-o data sa gaseasca pretexte sa rupa contractul cu piturca probabil ca cei implicati in fotbal si cei care au tangenta stiu exact ce s-a intamplat si deja e un om condamnat, escrocii de teapa lui sfarseau pe vremuri mult mai rau

Vezi toate comentariile (44)
Comentează