FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - DINAMO, AZI, 20:00. ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Găman şi Bărboianu, chemaţi la audieri » La DNA, birjar!

Găman şi Bărboianu sînt acuzaţi de Mititelu de fals şi uz de fals
Găman şi Bărboianu sînt acuzaţi de Mititelu de fals şi uz de fals

Articol de - Publicat luni, 09 mai 2011 00:00 / Actualizat duminica, 08 mai 2011 23:27

Găman şi Bărboianu au "meciul" lor în această dimineaţă, vor merge la audieri la Direcţia Naţională Anticorupţie Craiova, după plîngerea lui Mititelu. Seara nu vor juca împotriva fostei echipe

Valerică Găman, 22 de ani, şi Ştefan Bărboianu, 23 de ani, nu vor evolua diseară împotriva fostei lor echipe. Este o decizie tehnică aparţinîndu-i lui Ioan Andone, dar şi o hotărîre forţată de chemarea celor două apărători la DNA Craiova. Fundaşii au plecat de ieri împreună cu delegaţia dinamovistă spre oraşul din Bănie, iar astăzi, la prima oră, vor merge la sediul DNA din localitate ca să fie audiaţi de către procurori privitor la plîngerea făcută de Adrian Mititelu la adresa lor. În ianuarie, după plecarea lui Piţurcă, cei doi olteni au părăsit liberi Ştiinţa, apoi au semnat cu "cîinii roşii" angajamente pînă în iunie, cînd ei ar trebui să revină la Universitatea!
Găman şi Bărboianu vor să vină diseară la stadion pentru a asista la confruntarea dintre Ştiinţa şi Dinamo, mai ales că se vor întoarce la Bucureşti alături de lotul roş-albilor.

5 milioane e prejudiciul estimat de Mititelu prin "dezertarea" lui Găman şi Bărboianu


"Nu vreau să-i retrogradez eu!"
Fost căpitan al Universităţii, Valerică Găman refuză să joace împotriva echipei care l-a crescut. Într-un interviu exclusiv oferit Gazetei de duminică, Găman a recunoscut că i-ar părea rău să-i retrogradeze pe olteni: "Din respect pentru Oltenia, pentru oamenii de acolo, nu şi pentru Mititelu!, nu vreau să fiu pe teren. O să respect întotdeauna Ştiinţa, oriunde aş fi şi în orice ligă ar activa".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ucv07
ucv07  •  09 Mai 2011, 01:01

este ceva normal sa mearga acolo daca mititelu a facut plangere , sa-i vad acum ce vor face cei doi . se dadeau cocosi dar acolo sa-i vad cand nu mai sunt cu nimeni in spate . DOAMNE CAT MI-ASI DORI CA MITITELU SA AIBA DREPTATE CU TOTI SI ATUNCI SA-I VAD PE TOTI CUM ISI ROD UNGHIILE DE LA MAINI .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează