FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO 0-0

Game over pentru Alexe! » Accidentarea atacantului dinamovist a recidivat

În vară, Alexe a fost la un pas de un împrumut la Cesena, dar şefii s-au opus din cauza sumei prea mici oferite de italieni, 400.000 de euro
În vară, Alexe a fost la un pas de un împrumut la Cesena, dar şefii s-au opus din cauza sumei prea mici oferite de italieni, 400.000 de euro

Articol de GSP - Publicat luni, 12 decembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 11 decembrie 2011 23:25

Lui Marius i-a recidivat cu Steaua microleziunea fibrilară suferită în zona inghinală în vară. Nu va mai juca împotriva lui Tîrgu Mureş şi va merge iar la doctor, în Italia.

Pentru Marius Alexe iarna nu a venit cu un transfer în străinătate, aşa cum aştepta în vară, ci cu o nouă accidentare. Mai exact o recidivă a microleziunii fibrilare din zona inghinală suferite în vară, cînd a pierdut mai mult de două luni din cauza tratamentelor în ţară şi la clinica privată din Roma.

Acum, mijlocaşul de 21 de ani nici măcar n-a mai fost luat în calcul de Liviu Ciobotariu pentru jocul cu Astra şi nu va evolua nici la Tîrgu Mureş, fiind sfătuit de doctori să ia o pauză lungă pentru ca zona afectată să se vindece, mai ales că acuză şi o pubalgie. Săptămîna viitoare, Alexe va efectua un nou control amănunţit şi sînt şanse mari să meargă din nou la Roma pentru un nou tratament.

O sursă autorizată a dezvăluit cum s-a ajuns ca Marius să se aleagă o nouă microleziune fibrilară: "Avea mici dureri în acea zonă, dar a ales să forţeze, mai ales că Ioan Becali venise cu reprezentanţii mai multor cluburi din Italia şi Spania, care doreau să-l vadă la lucru pentru un eventual transfer din ianuarie!".

1 gol şi două pase decisive a reuşit Alexe în cele 12 partide disputate pentru Dinamo în acest sezon, în Liga 1

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
aureliano08
aureliano08  •  13 Decembrie 2011, 18:13
Postat de flafy pe 12 Decembrie 2011, 14:47

da,si noi jucam cu Pulhac in locul lui nu??cand avem un Paun,un Bakaj care pot juca acolo!! Ciobi,antrenor fricos!!

fricos, fricos... dar iti place cand sunt pe primul loc, andone nu mai era fricos de asta eram pe locul sase

aureliano08
aureliano08  •  13 Decembrie 2011, 18:10

bine ca am scapat de el, ca nu juca nimic in ultimul timp si mai era si titular in ultimul timp

fcgeo
fcgeo  •  12 Decembrie 2011, 23:26

UN GOL SI DOUA PASE,INTR-UN TUR DE CAMPIONAT. EXTRAORDINAR,INCREDIBIL,FANTASTIC ,STAU SI MA MINUNEZ,CUM DE A PUTUT FACE ATATEA????

Vezi toate comentariile (8)
Comentează