FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - ACS POLI 3-2

Gane și Grigoraș, pe poziții total diferite » "Meciul cu Voluntari e crucial" / "E greu să-i mai motivez pe băieți"

Articol de GSP - Publicat luni, 16 mai 2016 20:10

Petrolul a învins cu 3-1 pe teren propriu ACS Poli Timișoara și cu trei etape înainte de final ocupă ultimul loc, dar e la 4 puncte de poziția care asigură barajul pentru rămânerea în prima ligă ocupată de FC Voluntari.

Jerry Ganea, tehnicianul ploieștenilor, încă mai speră la salvarea de la retrogradare. 14 puncte a strâns Jerry Gane pe banca Petrolului în 9 jocuri, exact câte au adus impreună precedenţii 4 tehnicieni care au condus gruparea prahoveană în stagiunea curentă, este vorba de Selymeş, Tudor, Stoichiţă şi Schumacher.

"Cred că am meritat victoria, noi am fost echipa care a presat în permanență. Am avut foarte multe ocazii de a marca. Continuăm să sperăm. În afară de sprijinul suporterilor n-am avut alt sprijin,. Ne luptăm cu problemele financiare. Am redus foarte mult din diferența de puncte. Meciul cu Voluntari va fi cel mai important. O victorie ne-ar aduce la un punct de ei și ar mai rămâne două etape", a declarat Gane la Dolcesport.

Petre Grigoraș, antrenorul lui ACS Poli Timișoara, nu mai vede ieșirea din situația în care a ajuns echipa și recunoaște că îi e dificil să-și mai motiveze jucătorii. Bănățenii sunt pe penultimul loc, cu 20 de puncte.

"Felicitări Petrolului! Ploieștiul e un oraș care mănâncă fotbal pe pâine. Ei au făcut mai puține greșeli decât noi și au câștigat. Poate era una dintre puținele șanse de a fi peste cele două echipe retrogradate direct. E foarte greu să-i mai motivez pe băieți, dar trebuie să mergem până la final", a spus și Grigoraș.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
bdgeorge
bdgeorge  •  17 Mai 2016, 06:25

e clar ca pozitia lui Jerry Gane e in pericol..daca doamne freest salveaza petrrolul Capra inebuneste ...dupa Victoria cu Poli era un car de nervi cred ca iau stricat apele baietii.. sarantocul,ospatar si tepar vrea sa retrogradeze echipa ca apoi sa o bage in faliment ..daca doamne fereste scapa e *** ca de banii din televizari nu poate sa se atinga si nu mai poate sa scape...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

anne1970_ar
anne1970_ar  •  16 Mai 2016, 22:45

Sa-i plimbe Robu cu vaporasul pe Bega, la asa echipa, asa primar. Rusine pt Timisoara...dar scopul scuza mijloacele. S speram ca dispare managerul....

un_gazar
un_gazar  •  16 Mai 2016, 22:12
Postat de sakamoto pe 16 Mai 2016, 21:49

Comentatorul acestui meci este cu petrolul din scutece:se ambala teribil la fiecare ocazie de gol a gazdelor. Ca un comentator trebuie sa fie obiectiv, echidistant, nu i-a spus nimeni talibanului, nu are de unde sa stie. Cit despre Curuplete arbitrul:arbitraj de...***! Uneltele lui iorgu si briketa. Ura si la gara!

Un nenorocit de comentator: sa comentezi 90 de minute si sa nu zici nimic de fcsb.....sa fie dat afara!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează