FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - UNIREA URZICENI, DUMINICĂ, ORA 20:30, GSP TV ŞI FAZE VIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Ganea: "Se joacă pe teren. Fanii timişoreni o iubesc mai mult pe Poli decît o urăsc pe Dinamo"

Articol de GSP - Publicat joi, 28 mai 2009 00:00

Fostul atacant al Politehnicii Timişoara consideră că bănăţenii îşi vor apăra corect şansele în confruntarea cu Unirea Urziceni şi spune că unul dintre cele mai mari marite pentru modul în care se joacă în finalul de campionat îi revine DNA-ului.

"E un final foarte echilibrat de campionat, cred că şi DNA-ului îi revine un merit destul de important pentru felul în care se joacă. Din stagiunea viitoare vom avea o întrecere mai valoroasă, cred în asta şi sper să fie aşa pentru că altfel nu au cum să crească în valoare jucătorii din campionatul intern.

E foarte important că totul se joacă pe teren şi că vom avea emoţii pînă la capăt. Nu cred că Poli va ceda meciul Urziceniului! Suporterii bănăţeni nu o iubesc pe Dinamo, dar ţin mai mult la Timişoara, iar jucătorii au ajuns la un statut pe care nu şi-l mai pot nega. Sînt profesionişti, îşi respectă meseria, au prezenţe chiar în loturile naţionale, nu cred că se pune problema să cedeze un meci", a spus Ganea pentru gsp.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
 •  28 Mai 2009, 22:23

timisoara=dinamo2

 •  28 Mai 2009, 20:32

iancule menajeazati jucatori ptr cupa uefa ca nu vezi tu nici un punct de la tas..tu esti incepator, tu nu vezi ca sunt mana in mana sandu fifa si tas? nu stiu cine or fosta aia care zic ca e galeria lui poli...baga echipa a treia daca e legal si gata..cate echipe ti-or facut asta si or facut ptr dinamo asta? multe..vezi ca nici acum nu se cumintesc si au favoruri la comisii? sa pleci din timisoara daca iese dinamo campiona din cauza lui poli

 •  28 Mai 2009, 20:21

In sfarsit un comentariu pertinent de la Ganezu.Daca te mai gandesti cu banii!?poti sa stai aproape de Buia.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close