FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Garantat Hagi » Regele spune că Alibec e cel mai bun atacant din Liga 1

Alibec se va alătura Stelei din vară
Alibec se va alătura Stelei din vară

Articol de - Publicat sambata, 06 aprilie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 06 aprilie 2013 10:12

Denis Alibec a reuşit să-i impresioneze pe stelişti şi din sezonul viitor va îmbrăca tricoul roş-albastru.

Atacantul de 22 de ani de la Viitorul Constanţa e lăudat de Gheorghe Hagi: "E un băiat plin de talent, dar trebuie să stai mult de vorbă cu el. Doar aşa dă un randament foarte bun! Am vorbit cu el de două-trei ori săptămîna trecută şi aţi văzut în meciul cu Vaslui că a fost cel mai bun de pe teren". Hagi e cunoscut ca avînd "ochi la jucători". În cariera sa de antrenor i-a lansat în fotbalul mare pe Torje, Latovlevici, ambii la Timişoara, Ribery, la Galatasaray, şi Iancu, la Viitorul, de unde a ajuns şi el în Ghencea.

Gigi îl judecă din punct de vedere religios
Patronul Stelei, Gigi Becali, are însă o dilemă în privinţa atacantului: "Am înţeles că mama lui e musulmană, dar eu l-am văzut pe băiat că-şi face cruce pe teren, deci cred că e creştin. Chiar dacă e musulman, tot îl iau! Măcar e vorba de o religie veche, cu tradiţie, nu vreo sectă creată de nişte americani, unde se întîlnesc 13 inşi într-o cameră".

În 2009 era scump
Alibec a mai fost o dată la un pas să ajungă în Ghencea, în 2009, dar preţul pe care-l cerea Farul Constanţa, formaţie aflată în Liga a II-a, a fost considerat prea mare de Gigi Becali, care spera să crească şi el tineri de perspectivă la Academia Steaua, care a fost însă închisă la scurt timp. Pînă la urmă, Inter a intrat pe fir şi l-a transferat pe Alibec la Milano. "Nu l-am vrut eu. Giovanni mi-a zis că e păcat să-l lăsăm în Divizia B, dar uite că nu mai e păcat pentru că l-a luat Inter! Cum să dau eu 800.000 pe un copil cînd pot să investesc în juniorii Stelei!".

Au demarat negocierile pentru Iorga
Preşedintele Oţelului, Narcis Răducan, a anunţat ieri că roş-albaştrii au făcut o ofertă concretă pentru Laurenţiu Iorga, mijlocaş de 25 de ani. "Am avut discuţii şi ieri, şi azi, cu Mihai Stoica în privinţa acestui subiect, deocamdată nu s-a trecut însă la lucruri concrete. Nu facem public stadiul tratativelor pentru că sîntem un club fair-play şi nu vrem să facem o licitaţie în ceea ce îl priveşte pe Iorga. E un lucru bun că Steauă a trecut şi la fapte, nu doar la vorbe. Vom ajunge la un numitor comun dacă oferta va fi pe măsura valorii jucătorului". (Marian Brăilescu)

"E cel mai talentat vîrf din România, din toate generaţiile, dar trebuie să dovedească pe teren că e cel mai bun, să aibă ambiţie, să muncească" (Gheorghe Hagi, patron Viitorul)

3 goluri a marcat Alibec în acest sezon, în cele 18 partide bifate de el pentru Viitorul Constanţa

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Steaua se bate cu Malaga
Interesul roş-albaştrilor pentru mijlocaşul Dan Nistor de 25 de ani de la Pandurii nu este singular. Preşedintele Marian Condescu a dezvăluit că jucătorul mai are şi alte oferte, una chiar din Spania: "Nistor este urmărit de Malaga, nu ştiu dacă şi de altă echipă. Am vorbit deja cu cineva de la Malaga şi cred că vom obţine bani mai frumoşi pe Nistor. Mai mulţi decît pe Pintilii". Steaua a plătit 700.000 de euro pentru transferul lui Mihai Pintilii în vara trecută.

Chipciu înţeapă Rapidul
Mijlocaşul Stelei a declarat că nu are nici o emoţie specială înaintea meciului de săptămîna viitoare contra Rapidului, din Giuleşti. "Pentru noi, meciul cu Rapid nu este un derby. Poate pentru cei de la Rapid să fie un derby că joacă împotriva noastră. Singurul derby care contează pentru noi este cel cu Dinamo", a spus Chipciu la DigiSport. Rapid-Steaua se dispută duminică, pe 14 aprilie, de la ora 20:30.

Gloriile nu petrec pe 7 mai
Marius Lăcătuş a anunţat în direct la Radio GSP că, în acest an, foştii jucătorii ai Stelei care au cîştigat în 1986 Cupa Campionilor Europeni nu vor organiza nici o petrecere: "În acest an nu cred că ne mai întîlnim de 7 mai, din păcate. În acea perioadă este Paştele şi e mai complicat. Fiecare îşi doreşte să fie alături de familie. Am vorbit cu băieţii de care mi-e dor. Tare mult mi-aş dori să stau iar la o masa cu Ienei, cu Helmuth, cu Tudorel, cu Piţi şi cu ceilalţi".

Planul lui Ciobi
Liviu Ciobotariu, antrenorul celor de la CSMS Iaşi, vrea să producă surpriza etapei şi să ia cel puţin un punct din meciul cu Steaua de duminică: "Trebuie să demonstrăm cu Steaua că merităm să rămînem în Liga 1. Avem o şansă, ce-i drept mică, dar mergem să ne-o apărăm. Eu vreau, în primul rînd, să facem un joc bun. Steaua a demonstrat că este cea mai bună echipă din România la ora actuală".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (53)
footballfaan
footballfaan  •  06 Aprilie 2013, 22:38

ce atacant sa fie asta ba? are 3 goluri !!! in liga 1!!! mare atacant ce sa zic... de avea 18 mai ziceam dar face 23... 3 goluri intr-un sezon..

danieldinamos
danieldinamos  •  06 Aprilie 2013, 20:13

A fost capitanul lui inter primavera un lucru enorm la luat si mourihnio la prima echipa apoi i sa suit la cap si a inceput sa se creada mare fotbalist imbinaind viata de noapte de la milano cu fotbalulul si nu la mai luat nici mourihnio si acolo sa terminat tot valoreaza acuma 200.000 euro nu are caracter de profesionist caci talent are ENORM

buratinos
buratinos  •  06 Aprilie 2013, 18:39

Prostii, de unde atata talent, plus ca este ingamfat ca la balamuc, poate daca ar avea alt caracter ar reusi ca fotbalist dar asa ma cam indoiesc. O sa moara repede la Steaua, plus nu stiu daca o sa aiba destul loc acolo. Iar Hagi ce sa zica, multumit ca scapa de el.

Vezi toate comentariile (53)
Comentează