FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gardoş, gest emoţionant faţă de antrenorul care l-a propulsat în fotbalul mare: "A învins cancerul! Ajută-l să învingă şi datoriile!"

Aşa arată imaginea pe care Gardoş a postat-o pe facebook, prin care solicită ajutor pentru Ion Dumitru
Aşa arată imaginea pe care Gardoş a postat-o pe facebook, prin care solicită ajutor pentru Ion Dumitru

Articol de - Publicat vineri, 22 ianuarie 2016 00:00

Fundaşul lui Southampton, promovat la Chiajna de fostul mare internaţional, a lansat o campanie prin care solicită ajutor pentru Liţă, care riscă să-şi piardă casa din cauza unei datorii de 17.000 de euro.

Florin Gardoş a lansat ieri o campanie, sărind în ajutorul unuia dintre cei mai mari fotbalişti pe care i-a avut România: Ion Dumitru, cunoscut şi sub porecla de Liţă. Acesta din urmă, ajuns azi la 66 de ani, trece prin momente de cumpănă.

Mai întîi, luna trecută a fost nevoit să meargă în Germania, la o clinică importantă din Würzburg, unde s-a operat după ce fusese diagnosticat cu cancer la prostată.

Intervenţia chirurgicală a fost reuşită, dar a costat în jur de 23.000 de euro. 6.000 de euro i-au fost oferiţi lui Liţă de către primarul Chiajnei, Mircea Minea, de către Gigi Becali, dar şi de Florin Gardoş.

Pentru restul de 17.000 de euro şi-ar fi ipotecat casa, iar acum, în lipsă de lichidităţi, riscă să-şi piardă locuinţa din Bucureşti.
Tocmai de aceea, Gardoş a postat un filmuleţ şi un anunţ pe pagina sa de facebook, în care face un apel: "Liţă Dumitru a învins cancerul! Ajută-l să învingă şi datoriile!".

După numai cîteva ore, informarea lui Gardoş a strîns zeci de mii de vizualizări, iar printre cei care s-au arătat dispuşi să-l sprijine financiar pe Liţă sînt Gabi Balint şi Bogdan Stelea.

10 ania jucat Liţă în echipa naţională, cu care a participat la CM din 1970, unde în meciul cu Brazilia, scor 2-3, l-a avut ca adversar pe marele Pele

2e numărul trofeelor de "Cel mai bun fotbalist român al anului", pe care Liţă Dumitru le-a cîştigat în Ancheta Gazetei Sporturilor, în 1973 şi 1975

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează