FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - SPORTUL 1-3

Gaşca tînără şi nebună » Echipa care a umilit-o pe Dinamo are o medie de vîrstă de 22 de ani

Sportul celebrează una dintre cele mai frumoase victorii ale sezonului. Foto: Raed Krishan
Sportul celebrează una dintre cele mai frumoase victorii ale sezonului. Foto: Raed Krishan

Articol de , - Publicat duminica, 18 martie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 18 martie 2012 18:45

Sportul a reuşit surpriza etapei, după ce a învins-o pe Dinamo chiar în Ştefan cel Mare.

Victoria studenţilor este cu atît mai frumoasă deoarece a fost obţinută de o echipă a cărei medie de vîrstă a fost de doar 22 de ani. Printre cei mai tineri jucători au fost Ionuţ Şerban (16 ani - titular) şi Răzvan Popa (15 ani - intrat pe finalul meciului).

Pe lîngă cei doi, Isăilă a mai folosit încă şapte jucători cu vîrste de maxim 23 de ani: C. Lungu, Cioranu, Lazăr, A. Lungu, Nistor, Dobre şi Ciobanu.

Dacă la studenţi rezerva Curelea a fost cel mai în vîrstă (27 de ani), Dinamo a avut pe teren cinci jucători trecuţi de 30 de ani: Marius Niculae, Dănciulescu, Munteanu, Stoica şi Tameş.

Niciun cartonaş galben în ultimele două deplasări

Isăilă mai are un motiv de bucurie. Pe lîngă cele şase puncte obţinute în meciurile din deplasare cu Ceahlăul şi Dinamo, Sportul a reuşit să rămînă pe zero şi la numărul de cartonaşe încasate. De altfel, meciul Ceahlăul - Sportul 1-2, a fost singurul meci din etapa respectivă în care nu s-a încasat niciun cartonaş. În schimb, la meciul de aseară, Dinamo a primit două cartonaşe galbene: Moţi (48) şi Ţucudean (80).

Ce vîrste au avut jucătorii de la Sportul:
Cezar Lungu 23 ani
Ionuţ Şerban 16
Cioranu 21
D. Lung 25
Ghinga 25
Lazăr 22
Novac 24
Andrei Lungu 23
Ferfelea 26
Nistor 20
Dobre 19

Rezerve
Ciobanu 22
Răzvan Popa 15
Curelea 27

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (8)
ssb1916
ssb1916  •  20 Martie 2012, 21:19

Haideti sa fim realisti. Este adevarat, Dinamo are un lot imbatranit. Daca as fi dinamovist (presupunand prin absurd acest lucru), singurul jucator caruia nu as avea ce sa ii reprosez ar fi Marius Niculae. Nu stiu de ce "Sageata", mai degraba "Tanc", dar in fine, probabil ceva nu se conformeaza logicii mele. Sambata seara am vazut ceva incredibil. Desi nu sunt un tip religios, acest Dinamo - Sportul ma duce cu gandul la mitul biblic al luptei dintre David si Goliath. Am avut si sansa, Dinamo a jucat extrem de slab pentru un lider in Liga 1 (si pentru asta trebuie sa cautati defectele din managementul clubului)... acum trebuie sa fim fair-play si sa ii tinem si pe franari

flafy
flafy  •  19 Martie 2012, 11:15

felicitari Sportului pentru acest meci si in general pentru politica pe care o duce!pana cand nu va pleca Ciobi nu vom avea rezultate,el joaca numai cu fosile si cu 7 fundasi sa fie sigur ca nu primeste gol! Dinamo joaca mai urat decat echipele care se bat la retogradare! DEMISIA CIOBI!!!

dan
dan  •  19 Martie 2012, 10:28
Postat de aldo_m pe 18 Martie 2012, 20:01

mereu am spus ca dinamo are o echipa CARE NU DUCE NICAIERI o echipa batrana care va fi umilita de tineri ANONIMI ,speram asta in uefa IATA CA NENOROCIREA S-A PRODUS MAI REPEDE ,daca vrei sa bati dinamo TRBEUIE DOAR SA ALERGI NIMIC MAI MULT DOAR SA ALERGI

cum adica s-a produs mai repede? pai au fost umiliti si in UEFA. :)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează