FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Găselniţa lui Constantin Anghelache a spus adio! Ionuţ Cioinac s-a despărţit de Dinamo

Cioinac s-a făcut de rîs în cele 40 de minute în care a evoluat în prima divizie
Cioinac s-a făcut de rîs în cele 40 de minute în care a evoluat în prima divizie

Articol de - Publicat duminica, 15 iunie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 14 iunie 2014 22:56

Cioinac a anunţat pe pagina personală de Facebook întreruperea colaborării cu trupa din Ştefan cel Mare.

În ianuarie, cînd a fost adus de la Fortuna Poiana Cîmpina, Ionuţ Cioinac era lăudat insistent de Constantin Anghelache, deşi Everestul fotbalistului de 23 de ani se numise ASA Tîrgu Mureş. Inclusiv Ionuţ se declarase surprins de mutare: "Cînd am fost sunat de preşedintele lui Dinamo, iniţial am crezut că este o glumă!".

Pînă la urmă, glumă a fost cariera lui Cioinac în tricoul alb-roşu. În chiar primul meci al primăverii, cu Viitorul, închizătorul a fost trimis pe gazon în minutul 50, la scorul de 1-0 pentru gazde. N-a făcut nimic pînă spre final, cînd şi-a intrat serios în rol.

Mai întîi şi-a înscris un autogol de povestit nepoţilor, apoi, în ultimele zeci de secunde ale partidei, a provocat un penalty în urma căruia formaţia lui Hagi a obţinut un succes pe cît de important, pe atît de neaşteptat.

Chiar dacă şefii clubului au continuat să-l susţină, Ionuţ a fost exilat la Dinamo II, unde a fost "uitat" pînă la finalul campionatului. O contribuţie a avut şi jucătorul, căruia i-au fost descoperite pe Facebook mai multe mesaje de susţinere a lui Gigi Becali şi a rivalei din Ghencea!

Ieri, cele două părţi s-au despărţit definitiv. "De bună voie şi nesilit de nimeni, am luat decizia de a merge mai departe. E ca şi cum te-ai trezi dintr-un somn adînc şi îţi dai seama că trebuie nepărat să sari din pat şi să trăieşti mai departe. M-am frămîntat mult, e drept. Nu e uşor să iei o decizie majoră, care schimbă cursul vieţii tale. Mă bucur că am făcut parte din acest grup minunat. Succes în continuare!", a fost mesajul lui Cioinac.

1 este nota primită de Cioinac din partea Gazetei în singurul meci jucat pentru Dinamo în Liga 1

100.000 de euro valorează Cioinac, conform transfermarkt.de

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  15 Iunie 2014, 20:55

Cu puntele alea date de Cioinac , Viitorul s-a salvat de la retrogradare !!! Asta e cel grav, ca au cazut echipe care au jucat corect in acest campionat !

ortega
ortega  •  15 Iunie 2014, 18:35

Pe Coniac ăsta l-o fi transferat Liță Dumitru la echipa lui de camioane din Germania ... Crede că e de băut ...

real_madrid_cf
real_madrid_cf  •  15 Iunie 2014, 13:32

Cat il mai suportati demagogilor pe securistul asta in fruntea clubului,cat mai vreti un om care in 18 luni a adus numai ciurucuri si nu a adus nici macar un jucator bun,atentie nici macar unul?

Vezi toate comentariile (23)
Comentează