FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Gauracs face senzaţie în Moldova » 5 goluri ÎNTR-UN MECI

Edgars Gauracs
Edgars Gauracs

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 decembrie 2010 00:00

Fostul atacant din Grant, Edgars Gauracs (22 de ani), face senzaţie în Moldova. În 6 partide la Rapid n-a reuşit nici un gol, însă pentru Sheriff Tiraspol are 11 date în tot atîtea meciuri!

 

Ultima ispravă a vîrfului leton care a jucat la alb-vişinii în returul sezonului 2009-2010 s-a petrecut ieri. Gauracs a reuşit să marcheze de 5 ori în partida pe care Sheriff a cîştigat-o cu 7-0 pe terenul lui Dinamo Bender.

Gauracs a jucat pentru Rapid în sezonul trecut cînd a venit împrumut de la Ventspils.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
siremil
siremil  •  20 Decembrie 2010, 12:07

nu mai comparati campionatul Moldovei cu cel din Romania .. nu exista grad de comparatie .. acolo sunt doar 2-3 echipe mari in rest vai de capu lor , nu zic ca Gauracs e un nimeni mie chiar mi-a placut de el si mi-a parut rau ca nu l-a pastrat Rapid dar .. asta este , a luat Rapid si alte tepe mult mai mari !!

mateiserban
mateiserban  •  19 Decembrie 2010, 15:27

daca il pastrau la rapid treuiau sa plateasca celor de la ventspils 500 de mii euro pe el pt ca era doar imprumutat. rapid nu are aceleasi fonduri ca sheriff. banii investiti aduc performante europene dupa cum se vede

Vezi toate comentariile (2)
Comentează