FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAŞ - TATRAN PREŞOV 0-2

Gaz Metan Mediaş - Tatran Preşov 0-2 » Bud a jucat primul său meci de la accidentarea care l-a ţinut departe de teren 6 luni

Articol de - Publicat miercuri, 27 iunie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 27 iunie 2012 21:43

Gaz Metan Mediaş a pierdut în această seară amicalul cu Tatran Preşov, 2-0. În acest meci Cristi Bud şi-a făcut revenirea în teren după o pauză de 6 luni din cauza unei accidentări.

Golurile au fost primite în ultimele 15 minute, atunci cînd Cristi Pustai operase deja mai multe schimbări în echipa ardelenilor. Atacantul Cristi Bud a împlinit ieri 27 de ani, iar Cristi Pustai i-a oferit cadoul perfect, titularizîndu-l în amicalul dni această seară.

"Au fost 6 luni foarte grele pentru mine. Mi-a lipsit foarte mult mingea. Sper să fiu sănătos şi cu ajutorul lui Dumnezeu să revin la forma de altă dată", a spus vîrful celor de la Gaz Metan, Cristi But.

Echipa de start:
Pleşca - Zaharia, Akaki, Frasinescu, Vukadinovici - Vasilache, Todea, Fl. Dan, C. Petre - Bud, Vitinho
Au mai jucat: Gurincu, Greab, Trtovac, Lazar, Muth, Ciucă, Breeveld, V. Negru, Tahar, C. Gheorghe, Avram, D. Roman

Petru medieşeni mai urmează un test, de această dată ceva mai dificil, cu campioana Ungariei, Debrecen. Sîmbătă dimineaţă vor juca cu echipa a doua a ungurilor, iar seara cu echipa care a reuşit să cucerească titlul în ţara vecină.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
fotbalfan
fotbalfan  •  27 Iunie 2012, 22:44

multa sanatate si succes cristi !!!

tripp
tripp  •  27 Iunie 2012, 22:02

Bud e o mortaciune, nu ca innainte ar fi fost mare jucator....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează