FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAŞ

Gaz Metan se mută pe "Municipalul" sibian

Articol de - Publicat joi, 24 iunie 2010 00:00

Cel puţin două luni, fotbaliştii medieşeni vor juca meciurile considerate acasă pe arena din Parcul Sub Arini, datorită faptului că stadionului de pe malul Tîrnavei Mari îi va fi înlocuit gazonul.

Zvonurile conform cărora Gazul Metan urma să susţină câteva meciuri de campionat pe "Municipalul" sibian au prins contur, în cele din urmă.

Oficialii grupării medieşene au luat decizia de a înlocui gazonul arenei de pe malul Tîrnavei Mari în această vară, astfel că jucătorii lui Cristi Pustai vor disputa mai multe meciuri pe stadionul din Parcul Sub Arini.

Lucrările la gazonul din Mediaş au fost demarate sâmbătă, atunci când suprafaţa de joc a fost decopertată. Termenul de finalizare al acestei lucrări este de 30 septembrie, astfel că "lupii" vor juca la Sibiu cel puţin jumătate din meciurile de acasă, din tur.

"Am demarat lucrările de înlocuire a gazonului. Totodată vom moderniza suprafaţa de joc, vom monta o instalaţie de încălzire a gazonului şi un sistem de irigaţii. Aşteptăm tragerea la sorţi, pentru a vedea exact ce meciuri vom fi nevoiţi să le jucăm în altă parte. Publicul sibian merită să vadă meciuri de Liga I.

Anul acesta mergem noi la Sibiu, iar de la anul sper ca Sibiul să aibă cu adevărat o echipă în primul eşalon.Mîine va veni și inspecția de la Ligă.Vom juca la Sibiu pînă la finalizarea lucrările la terenul nostru", a afirmat preşedintele Consiliului Director al Gazului Metan, Corin Cindrea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează