FOTBAL  »  Superliga  »  AMICAL

Gaz Metan şi Pandurii au terminat la egalitate, 2-2. Eric şi-a urmărit foştii colegi de la Mediaş

Gaz Metan a remizat cu Pandurii, 2-2
Gaz Metan a remizat cu Pandurii, 2-2

Articol de - Publicat vineri, 24 februarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 24 februarie 2012 22:06

Medieşenii au disputat în această seară ultimul meci amical înaintea confruntării cu Dinamo, programată sîmbăta viitoare. Pe terenul complexului Adora, din staţiunea turcă Belek, jucătorii Gazului Metan au întîlnit de la ora 19:30 tot o formaţie din România, Pandurii Tg. Jiu, partida încheindu-se la egalitate, 2-2.

Vitinho a deschis scorul în minutul 20, iar un sfert de ceas mai tîrziu Lemnaru a stabilit scorul la pauză. Proaspăta achiziţie a medieşenilor,algerianul Aymen Tahar i-a dus pe gazişti în avantaj în minutul 72, pentru ca zece minute mai tîrziu Brata să egaleze.

Gaz  Metan: Pleşca - Zaharia, Lazăr, Frăsinescu, Markovic - Issa Ba, Todea - R.Avram, Nicandro, C.Petre - Vitinho. Antrenor Cristi Pustai
Au mai jucat: Bratu, Tahar, Buzean
Pandurii: Mingote - Unguruşan, Viera, Cardoso, Vlad - Pintili, Voiculeţ, Nistor - Maxim, Lemnaru, Batin. Antrenor Petre Grigoraş
Au mai jucat: Brata, Cristea, Roberto

Trupa pregătită de tehnicianul Cristi Pustai a susţinut miercuri primul test de verificare din cel de-al doilea stagiu de pregătire desfăşurat în Antalya, învingînd Rapid Chişinău cu scorul de 1-0, graţie punctului marcat de Dan Roman în minutul 80.

Gaziştii se vor întoarce în ţară miercuri, urmînd să rămînă la Bucureşti pentru jocul cu Dinamo.

La meciul din această seară a asistat şi fosta vedetă a medieşenilor,brazilianul Eric de Oliveira. Jucătorul formaţiei Karpaty Lvov se află în cantonament în Antalya şi a profitat de timpul liber pentru a-i vedea pe foştii săi colegi. Înaintea jocului, fotbalistul cariocas le-a oferit cîte un tricou personalizat cu numele său antrenorului medieşenilor Cristi Pustai şi preşedintelui executiv al Pandurilor, medieşeanul Eugen Pîrvulescu, doi oameni care l-au ajutat foarte mult în perioada pe care a petrecut-o la Mediaş.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  27 Februarie 2012, 22:46

eric macar la karpathy joci sau doar rezerva? decat rezerva acolo mai bine aici titular

Vezi toate comentariile (1)
Comentează