FOTBAL  »  Superliga  »  ANALIZĂ

Gazeta a făcut clasamentul amicalelor » Granzi modeşti!

Marius Lacatus, Lacatus, FC Vaslui
Marius Lacatus, Lacatus, FC Vaslui

Articol de - Publicat luni, 15 februarie 2010 00:00

Dintre echipele cu pretenţii doar CFR şi Rapid au confirmat în meciurile de pregătire

Cu toate că mulţi antrenori consideră că rezultatele din meciurile amicale nu sînt importante, acestea ne pot ajuta să ne facem o primă impresie despre situaţia formaţiilor din Liga I cu 4 zile înaintea startului de campionat. Gazeta a realizat un clasament al partidelor de verificare din această iarnă, care e plin de surprize. Vezi rezumatele amicalelor jucate de români în Antalya!  (video)

Pe primul loc se află CFR Cluj, care a cîştigat 4 amicale, dar l-a pierdut pe cel mai tare, 0-4 cu Dinamo Zagreb. Echipa lui Mandorlini este urmată, surprinzător, de Bistriţa, în timp ce formaţiile mari ale campionatului sînt în a doua parte a topului: Dinamo e pe 7, Steaua abia pe 11, iar Poli Timişoara e pe 16! Ultima este una dintre echipele care s-au mişcat cel mai bine pe piaţa transferurilor, FC Vaslui.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (32)
 •  16 Februarie 2010, 19:13
Postat de pe 15 Februarie 2010, 10:47

ce tari sunteti in clasamente.pai se compara echipele cu care au jucat steaua,cfr,dinamo.rapid,timisoara... cu echipele care au jucat bistrita,astra,brsov gaz metan....cand vreodata o sa se bata la titlu astea.nici in fifa nu au cum.

Da chiar se compara.ca sa vezi ce varza esti bistrita a batut pe fc.rovstov cu 2-1 pe cand steaua a pierdut cu 2-0 cu aceeasi "super echipa".Vrei alt exemplu bistrita a batut terek grozny pe cand unirea a pierdut :D.Mai uita-te pe la stiri si tu inainte sa vorbesti

bogdan-m
bogdan-m  •  15 Februarie 2010, 21:44

Cred ca trebuie sa rectificati: Universitatea Craiova la egalitatea cu Steaua pe locurile 11-12 dupa 1-0 cu Sliven de astazi. :-)

roby_fzr
roby_fzr  •  15 Februarie 2010, 18:03

mda...inca un subiect foarte importanta:-s...de park ar interesa pe cineva...si totusi...cum puteti face un asa clasament???daca vaslui face cele mai putine puncte in retur va cer scuze o mie de ani...amicalele fiecare au jucat cu alte echipe:-s...in fine...de unde nui nici dumnezeu nu cere...FORZA RAPID

Vezi toate comentariile (32)
Comentează