FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1 ÎN HAOS

Gazeta propune invenţii şi mai aberante decît barajul Rapid - Chiajna » La 3 cornere, bateţi penalty! :D

Articol de - Publicat duminica, 04 august 2013 00:00 / Actualizat joi, 19 septembrie 2013 20:00

Şefii fotbalului se miră şi ei de încurcătura pe care au provocat-o, deşi erau conştienţi de cînd au stabilit barajul că decizia nu e regulamentară


"Sînt de 20 de ani în fotbal, dar aşa ceva n-am mai întîlnit! «Inteligenţii» de la TAS să ne spună ei ce să facem în situaţia asta, cum aplicăm decizia lor!". Declaraţia îi aparţine lui Valentin Alexandru, vicepreşedinte al Ligii Profesioniste din România, deci unui om implicat şi cu putere de decizie, nu vreunui neutru. Conducătorii fotbalului sînt uimiţi de harababura pe care tocmai ei au generat-o! Gazeta le mai dă idei, ce ar mai putea face ca să-l şocheze din nou pe Vali Alexandru:

- La 3 cornere, o echipă să beneficieze de o lovitură de pedeapsă. Regula a funcţionat şi mai funcţionează în curtea şcolii, motiv pentru care LPF ar avea un punct de sprijin aplicînd-o, unul mai concret decît a avut la stabilirea barajului Rapid- Chiajna

- Două bare să valoreze un gol. Decizia ar spori spectacolul şi ar ajuta cîteva echipe. După excluderea Rapidului, există trei formaţii care n-au marcat nici un gol, deşi au jucat măcar un meci: Corona, Viitorul şi Vaslui

- Cine nu ia licenţa să continue în prima ligă, dar să primească doar două puncte la victorie în loc de trei. Liga a încercat deja să păstreze un club în Liga 1, deşi Comisia de Licenţiere îl retrogradase

- O echipă să poată fi înlocuită cu alta în timpul pauzei. Ar fi următorul pas, după ce LPF a încercat ieri s-o convingă pe Chiajna să-şi adune jucătorii şi să o întîlnească pe Steaua peste 30 de ore

- Dragomir să vîndă drepturile TV pentru transmiterea şedinţelor TAS. Dacă Mitică a obţinut 33,5 milioane de euro pe an pentru meciurile din Liga 1, deliberările de la Lausanne ar trebui să se vîndă bine, din moment ce ele influenţează major ierarhia an de an

Citește și:

„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Nationala
„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Campionate
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii
Superliga
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii

Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”


Comentarii (37)
alex7474
alex7474  •  04 August 2013, 13:54

Alta propunere:loviturile de pedeapsa , de la 11 metri sa se execute de la jumatatea terenului cu poarta goala.Si ca sa fie si mai interesant, loviturile de la centrul terenului sa se execute concomitent la ambele porti,iar executantii sa porneasca spre balon in acelasi timp amandoi.Iar dupa ce s-a executat fiecare lovitura jucatoru lsa mearga obligatoriu sa salute galeria,aceasta raspunzand la salut :,,La puscarie,Mitica la puscarie,la puscarieeeee,Mitica la puscarieeee.

alex7474
alex7474  •  04 August 2013, 13:48

Propun ca la fiecare meci sa se aplice regula ,,golului de aur'',cine marcheaza primul castiga meciul.Ar fi spectacol adevarat.

david_cristian
david_cristian  •  04 August 2013, 13:45
Postat de david_cristian pe 04 August 2013, 10:17

"- Două bare să valoreze un gol. Decizia ar spori spectacolul şi ar ajuta cîteva echipe. După excluderea Rapidului, există trei formaţii care n-au marcat nici un gol, deşi au jucat măcar un meci: Corona, Viitorul şi Vaslui" Pana una alta ... Documentarea este o obligatie in gazetarie. Si daca te documentai , vedeai ca Viitorul a inscris in Meciul cu Rapid. Dea altfel , cata tragedie ca o echipa nu a inscris nici un gol intr-un meci..... Presa vuieste "ca cata" nedreptate s-a facut cu Barajul dar tot Presa (prin Digi) a facut presiuni sa ramana Campionatul la 18 etape. Lingeti unde ati scuipat?

as se citi 18 echipe in loc de 18 etape

Vezi toate comentariile (37)
Comentează