FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Genchev, out tot returul?

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 martie 2010 00:00

Mijlocaşul Stanislav Genchev are şanse minime de a mai evolua în acest retur de campionat. Bulgarul s-a accidentat la ultimul antrenament de dinaintea meciului cu Poli Iaşi, după o ciocnire serioasă avută cu Raul Costin. În urma investigaţiilor medicale, mijlocaşul vasluienilor a fost diagnosticat cu întindere de ligamente. “Cea mai mare fericire, dacă putem vorbi aşa, e că a scăpat de operaţie. Are piciorul prins cu o atelă ghipsată. Cert e că are returul aproape compromise. Depinde de cît de repede se va recupera. Este nevoită să stea cu atela cel mult trei săptămîni, după care, dacă nu sînt complicaţii, îşi va putea relua recuperarea”, a spus Marius Lăcătuş.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
haivasluiuhai
haivasluiuhai  •  21 Martie 2010, 19:30

EVENTUL LA VASLUI!!! FORTZA VASLUI!!! LOVE FOREVER SPORTING VASLUI!!! RESPEKT

un23
un23  •  21 Martie 2010, 19:07

Fundaşul Stanislav Genchev [...] În urma investigaţiilor medicale, mijlocaşul vasluienilor Cert e că are returul aproape compromise. Depinde de căt de repede.. Este nevoită să stea cu atela cel mult trei săptămîni wtf ?! până şi un puşti de 10 ani scrie mai corect decât voi ! ;) :-j

Vezi toate comentariile (2)
Comentează