FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Genclerbirligi îl vrea pe Sorin Ghionea

Sorin Ghionea, Ghionea, Steaua
Sorin Ghionea, Ghionea, Steaua

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2010 00:00

Ocupanta locului 7 în Turcia, Genclerbirligi, îl transferă pe căpitanul Stelei , Sorin Ghionea, dacă scapă de un străin din lot

Sînt şanse tot mai mari ca despărţirea dintre Ghionea şi Steaua să se producă. Fundaşul central de 30 de ani nu a vrut la Vaslui, dar speră să meargă la Genclerbirligi. Formaţia de pe locul 7 din Turcia l-a vrut şi astă-vară, dar îl consideră mai accesibil acum, cînd Gigi Becali i-a fixat un preţ promoţional: doar 100.000 de euro.

Ghionea le-a cerut turcilor 250.000 de euro pe sezon, adică 70.000 de euro peste venitul lui actual din Ghencea. Singura piedică în calea transferului căpitanului Stelei o constituie regulamentul din prima ligă turcă. Legea permite folosirea a şase stranieri pe teren în acelaşi timp şi lasă cluburile să aibă în lot maximum opt.

Cum Gencler a atins deja acest prag de 8 străini, conducătorii de acolo i-au transmis lui Ghionea că îl iau doar dacă reuşesc să se despartă de unul dintre jucătorii nedoriţi. Şefii Stelei caută soluţii pentru a-l substitui pe căpitan, mai ales că unicul stoper apt care le-ar rămîne în lot ar fi bulgarul Jelev. Celălalt fundaş central pe care îl mai are Stoichiţă, Baciu, e nerefăcut după o accidentare.

"Ghionea poate să plece, dacă are o ofertă care să-i convină. Deocamdată nu e nimic cert în cazul lui"

Valeriu Argăseală, preşedinte Steaua

7 ani a petrecut Ghionea la Steaua. Cariera lui în Ghencea a fost întreruptă timp de un an, cînd a jucat la Oţelul, sub formă de împrumut

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  13 Ianuarie 2010, 11:56

FOARTe BINE DEVENISE FOARTE LENT USOR DE DEPASIT...stelisr

 •  13 Ianuarie 2010, 10:22

"Sînt şanse tot mai mari ca despărţirea" Se scrie de ceva ani "sunt", gazetarii lu' peste

 •  13 Ianuarie 2010, 10:21

"Sînt şanse tot mai mari ca despărţirea" SE scrie de ceva ani "Sunt" gazetarii lu' peste

Vezi toate comentariile (4)
Comentează