FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

"Generalii făceau mai urît decît Gigi"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 august 2010 00:00

Şefii Stelei de dinainte de '89 erau mult mai răi decît Gigi Becali, crede Duckadam: "După o înfrîngere cu Dinamo, 0-1, generalul Olteanu ne-a băgat în şedinţă. Ne-a luat pe fiecare pe rînd. «Tovarăşe Ienei, tu eşti antrenor? Nu, eşti popă!». A ajuns şi la mine: «Tovarăşe Duckadam? Tu eşti portar? Ăla e gol, pe care l-ai luat tu? Stai dracului jos!»". Fostul portar îşi aminteşte că "asemenea şedinţe erau lunare. O dată ne ziceau ceva de o descoperire magică, un robot care culege roşiile. Cernăianu, care era antrenor, l-a blocat: «Tovaăşi, roşii să avem noi, că le culegem cu mîinile!»".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (35)
deluxe81
deluxe81  •  18 August 2010, 15:45

Tales of the Golden Age

denethor
denethor  •  18 August 2010, 15:40

lasa povestile astea puerile,unul cat de cat cu bun simt ar refuza sa se murdareasca,lingand in dos un individ de talia ciobanului,aruncand cu noroi in oamenii care l-au facut celebru(asa cum or fi fost ei)...in general cu trecerea timpului devii mai intelept,observ ca ducadam devine mai umil,lipsit de demnitate..

kittutza
kittutza  •  18 August 2010, 15:35

Mda.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează