FOTBAL  »  Superliga  »  DETENŢIE

George Copos are şanse mari să părăsească Penitenciarul Rahova » Iată motivele pentru care omul de afaceri poate fi eliberat

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 30 ianuarie 2015 17:01

George Copos ar putea fi primul om condamnat în Dosarul Transferurilor care să fie eliberat, asta după ce Comisia de la Penitenciarul Rahova a aprobat eliberarea condiţionată.

În vîrstă de 61 de ani, fostul patron al Rapidului aşteaptă ca pe 11 februarie să-i fie analizată cererea de către Judecătoria Sectorului 5. Omul de afaceri are toate şansele să primească acceptul de a părăsi închisoarea datorită a trei criterii elementare:

- vîrsta (Copos a trecut de 60 de ani)
- faptul că a executat aproape o treime din pedeapsă
- buna purtare din arest, el reuşind să scrie şi o carte

Copos a fost condamnat în două dosare: Dosarul Transferurilor şi Loteria I, dar în decembrie 2014, Judecătoria Sectorului 5 a contopit pedepsele şi fostul finanţator al Giuleştenilor a mai primit 6 luni de închisoare, pe lîngă cei 3 ani şi 8 luni pe care îi luase primul dosar.

8 oameni au fost condamnaţi în Dosarul Transferurilor la data de 4 martie 2014:

George Copos (61 de ani) - 3 ani şi 8 luni cu executare
Mihai Stoica (49 de ani) - 3 ani şi 6 luni cu executare
Cristi Borcea (45 de ani) - 6 ani şi 4 luni cu executare
Ioan Becali (62 de ani) - 6 ani şi 4 luni cu executare
Victor Becali (53 de ani) - 4 ani şi 8 luni cu executare
Jean Pădureanu (78 de ani) - 3 ani şi 4 luni cu executare
Gică Popescu (47 de ani) - 3 ani, o lună şi 10 zile cu executare
Gigi Neţoiu (55 de ani) - 3 ani şi 4 luni cu executare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
dash.berlin
dash.berlin  •  06 Februarie 2015, 10:22

Sa iasa daca intruneste conditiile de eliberare conditionata.

spivak
spivak  •  30 Ianuarie 2015, 23:05

Ce bine e să furi în România! 9 luni la pârnaie şi gata. Serviciu meletar cu termen redus. Toţi interlopii te iubesc, Ponto! Păcat că nu prea votează.

nusu_d
nusu_d  •  30 Ianuarie 2015, 18:29

Este aberant! Copos are intr-adevar peste 60 de ani si poate cere eliberarea conditionata dupa executarea unei treimi din pedeapsa de 4 ani, DAR asta inseamna 1 an si 4 luni. Copos a fost incarcerat pe 4 martie 2014 asta insemnand la un mic calcul ca el poate cere eliberarea conditionta in iulie anul acesta nu acum. Pai nu a executat nici macar 1 an. Cat castig are, 5 luni??? Nu e cam mult? Dupa ce ca executa doar o treime din pedeapsa ii mai reducem acestui infractor si aceasta treime cu 5 luni. Este culmea nesimtirii si a tupeului. Oricum mai mult ca sigur Parchetul va face apel daca lui Copos i se va aproba si asta va mai dura cel putin pina in aprilie, dar nu e normal ce se intampla.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează