FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU CU GEORGE COPOS

George Copos: "Batem tot şi plec!"

Articol de - Publicat duminica, 22 noiembrie 2009 00:00

Copos analizează ascensiunea Rapidului şi pariază că părăseşte clubul pînă la sfîrşitul anului

- Bună ziua, domnule Copos! Ce faceţi?
- Muncesc pe şantier. Dacă planeta se scufundă, ce să fac?!

Copos analizează ascensiunea Rapidului şi pariază că părăseşte clubul pînă la sfîrşitul anului

- Bună ziua, domnule Copos! Ce faceţi?
- Muncesc pe şantier. Dacă planeta se scufundă, ce să fac?!

- Dacă se scufundă, se scufundă cu clădiri cu tot, nu?
- Da, da' măcar ne ducem cu o satisfacţie: muncim pe şantier în timp ce ne scufundăm, cum cînta orchestra pe Titanic. :)

- Cum face Rapid de cîştigă cu toată instabilitatea de la club?

- Avem o supergrădiniţă cu nişte supercopii, care au reuşit o repriză secundă formidabilă contra Mediaşului. Ioniţă, Răduţă, Păun, Tene, sînt cu toţii puşti crescuţi de Rapid, asta e foarte, foarte important!

- Al cui e meritul pentru crearea acestei echipe? Al lui Hizo sau al lui Manea?

- Nae Manea a reuşit un lucru extraordinar: băieţii au terminat meciul cu Mediaşul peste adversar, în atac. Asta e o dovadă că sînt foarte bine pregătiţi. Acum cîteva săptămîni era invers, începeam bine şi terminam în genunchi.

- Ce aveţi de gînd să faceţi din retur? Ce antrenor aduceţi?

- Să cîştigăm cele trei meciuri pe care le mai avem de jucat pînă la sfîrşitul anului, ăsta e obiectivul meu. După aceea, mă pot retrage liniştit.

- Nu prea vă mai crede nimeni că vă retrageţi. Unii ar paria că n-o s-o faceţi.

- Veţi pierde toţi cei care mizaţi că n-o să plec! ;)

- De ce v-aţi retrage?

- Cînd mă uit la Stache, cît de pasionat e, mă văd pe mine acum 15 ani! Neamţul e mai tare ca mine, are bani mai mulţi şi poate să facă mai multe pentru Rapid.

"Abia am redresat clubul după dezastrul financiar din 2008. A fost o risipă deşănţată, pe care au produs-o oameni agreaţi de Taher!"
George Copos, patron Rapid

"În ciuda crizei mondiale, jucătorii Rapidului au cele mai puţine probleme financiare dintre toţi fotbaliştii din România! Asta şi fiindcă am redus bugetul lunar de salarii de la un milion de euro la 200.000 de euro"
George Copos, patron Rapid

"Înaintea Crăciunului semnăm actele de vînzare-cumpărare a acţiunilor. O să anunţăm noua conducere a clubului la începutul lui 2010"
Lutz Stache, afacerist german

Se întorc accidentaţii
Ricardo Fernandes şi Adrian Iordache revin în echipă etapa viitoare, la Tîrgu Jiu. Golgeterul Herea şi Cesinha au şi ei şanse să reintre, în condiţiile în care sud-americanul nu a mai jucat de peste o lună! Situaţia altui brazilian, Helder, s-a mai ameliorat, după ce el a fost dus la spital joi noapte, cu temperatură de 40 de grade.

Buga e OK
Manea a fost aproape să-l piardă şi pe Mugurel Buga, dar poate răsufla uşurat. Atacantul a rezistat doar 78 de minute contra Mediaşului, însă va fi pe teren în runda viitoare, cu Pandurii. "Mi se blocaseră muşchii şi m-am speriat să nu am vreo leziune, de aceea am cerut să fiu schimbat. Acum sînt în regulă, nu e nevoie să iau pauză", a explicat "Pele".

Ultimele noutăţi

» Hizo
i-a făcut praf pe noii şefi din Giuleşti: "Manea beneficiază de munca mea, iar secundului Panait trebuia să-i fi dat un bobîrnac atunci cînd am avut ocazia!".

» Alin Tene
, mijlocaşul lateral de 20 de ani care a debutat în Liga I vineri, e golgeterul "satelitului" din Liga a III-a, cu 8 goluri.

» Costin Lazăr
e sincer: "Nu ar fi trebuit să batem cu 4-1, după cum s-a jucat. Gaz Metan a fost aproape egala noastră, ne-a blocat foarte bine, dar am avut noroc să marcăm atîtea goluri".

» Manea
a explicat de ce penalty-ul din care echipa lui a deschis scorul a fost dictat corect: "Ioniţă s-a jurat că a fost faultat. Ştiţi că noi, giuleştenii, sîntem fair-play. Aţi uitat că Lazăr a refuzat un penalty?".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
 •  23 Noiembrie 2009, 06:47
Postat de pe 22 Noiembrie 2009, 05:27

Cred ca cel mai bine ar fi o cooperare intre Copos si Stache. Un fel de 50/50 la suta. Copos este inima Rapidului si Stache daca este sincer il va urma. Sint nascut in alta tara dar am Rapidul in inima. Fiecare meci al Rapidului este o poezie. Pierdem sau cistigam voi RAMINE RAPIDIST PE VIATA| DACA NU ERA COPOS ACUM NUMAI AVEAM CE SA MAI COMENTAM. Desigur, Copos are un istoric nebulos si la un moment dat va trebuii sa justifice afacerile. Pentri mine el este Rapid!

nu se poate pune problema asa. Rapidul e Baratky, Nicki Dumitriu, Manea, Goanta, Pancu (am pus cate un nume de epoca deoarece nu am timp sa scriu un deceniu toti jucatorii mari), Rapidul este freamatul tribunei si nebunia torcidei, Rapidul e suieratul trenului cand trece pe langa stadion in zi de meci ca sa salute echipa, Rapidul este starea de spirit care te duce sa fi nebun de fericire sau sa te frangi de durere daca a castigat sau a pierdut. Rapidul e Copos?mai intai trebuie sa simta rapidist

clau1981
clau1981  •  22 Noiembrie 2009, 13:21

sa speram ca vom scapa de cominist de craciun, ca la revolutie tot craciunul a fost un semn bun! atunci pe 25.12.1989 a murit comunistul ceausescu, poate acum dupa 20 de ani avem sansa sa mai scapam de un comunist (g.copos). FZR

 •  22 Noiembrie 2009, 08:48

nu e frumos ca nu l-a laudat pe hizo. de fapt,a fost mai mult munca lui. el a fost cel care a condus 'gradinita'. mai intai de toate coposule,nu trebuie sa uiti pe cei care ti-au facut bine!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează