FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAŞI - RAPID, SÎMBĂTĂ, 19:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

George Copos: "Doar titlul ne salvează"

George Copos, Copos, Rapid
George Copos, Copos, Rapid

Articol de - Publicat vineri, 19 februarie 2010 00:00

Copos spune că Rapidul nu va supravieţui dacă nu iese campioană la vară

- Domnule Copos, felicitări! Aţi adus doi sponsori la echipă în trei zile, Unibet şi Blue Air.
- Nu e un motiv de bucurie. Sînt bani prea puţini şi nu ne sînt suficienţi pentru a supravieţui. Trăim vremuri foarte grele. Anul 2010 e decisiv pentru Rapid. Toţi de la club încercăm să salvăm o istorie de 87 de ani. Doar titlul ne poate garanta salvarea! Pînă şi contractele de sponsorizare depind de rezultatele noastre din acest sezon. Presiunea e mare pe domnul Manea, trebuie să luăm titlul!

- Un pronostic pentru meciul cu Poli Iaşi?
- Rapidul e obligat să cîştige la Iaşi! Întîlnim o echipă aflată în a doua jumătate a clasamentului şi căreia îi lipsesc patru titulari. Dacă nici acum nu luăm toate punctele, atunci cînd? Trebuie să învingem sîmbătă, altfel nu putem să emitem pretenţii.

- Aţi stabilit ceva referitor la partida cu Ferencvaros de la vară?
- «It's a must!». Chiar dacă va fi un meci fără miză, trebuie neapărat să-l disputăm din respect pentru jucătorii de la vremea aceea. Finala Cupei Europei Centrale din 1940 nu s-a mai jucat din cauza războiului, dar sper să aibă loc la 70 de ani de atunci.

"Trebuie să avem un sezon bun! Unibet ne oferă un bonus semnificativ pentru calificarea în Liga Campionilor"
GEORGE COPOS

"E posibil să mai vină un vîrf, dar despre asta vorbim luni sau marţi. Acum mă gîndesc doar la meciul cu Poli Iaşi. Trebuie neapărat să-l cîştigăm"
GEORGE COPOS

26 de ani au trecut de la ultima înfrîngere a Rapidului în faţa ieşenilor: 0-2 pe 26 aprilie 1984

Blue Air, încă un sponsor în Giuleşti
La două zile după ce s-a oficializat parteneriatul cu Unibet, giuleştenii au anunţat semnarea unui nou contract de sponsorizare, cu Blue Air, companie aeriană low-cost. Surse autorizate susţin că e un barter: giuleştenii fac reclamă la Blue Air, care se obligă să le asigure acestora transportul. În tranzacţie a intrat şi o datorie de 80.000 de euro, deplasarea pe care echipa a făcut-o în septembrie 2008, la Wolfsburg.

Săpunaru vrea să rişte
Cristi Săpunaru (25 de ani) resimte în continuare dureri la spate, dar i-a transmis lui Nae Manea că vrea neapărat să facă deplasarea la Iaşi. Antrenorul a acceptat, însă şansele ca Săpunaru să evolueze sînt minime. El s-a pregătit separat două zile săptămîna aceasta, nu a evoluat în nici o partidă de pregătire cu Rapidul, iar azi e ultima zi în care mai poate fi legitimat. FC Porto nu trimisese pînă aseară "cartea verde". Nici lui Gauracs nu i-a sosit certificatul internaţional de transfer. (Alexandru Răducanu)

Fără Manea la Iaşi?
Antrenorul Nicolae Manea nu ştie încă dacă va merge cu echipa în Copou. Tatăl tehnicianului de 55 de ani a decedat ieri şi va fi înmormîntat azi, iar şansele ca el să ajungă la meci sînt minime. Cel mai probabil, rapidiştii vor fi conduşi de pe bancă de secundul Ciprian Panait. "Sîntem motivaţi suplimentar. Vrem să cîştigăm şi să-i dedicăm victoria lui Nea Nae", au spus jucătorii.

Noutăţi din Giuleşti:
- Andrei Marinescu (25 de ani) e aproape de un împrumut la divizionara secundă Petrolul Ploieşti. Portarul şi-a căutat echipă după ce a fost anunţat de conducere că nu mai face parte din lotul primei echipe.
- Fundaşul dreapta Cătălin Păun (22 de ani) acuză dureri musculare şi nu va face deplasarea la Iaşi.
- Pentru a evita neplăcerile din trecut, rapidiştii au decis ca al treilea rînd de echipament să fie negru, renunţînd la culoarea roz. Alb-vişiniii au avut probleme sezonul precendent, la partida cu Dinamo.
- Andrei Creţu (20 de ani) nu se mai antrenează cu Rapidul. Atacantul a fost nevoit să revină la ASC Berceni deoarece giuleştenii nu au dorit să achite 7.000 de euro. Vîrful e împrumutat în Liga a III-a pînă la vară.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
ill7ven
ill7ven  •  19 Februarie 2010, 13:10

@suntempestetotacasa:stai cuminte ca niciuna din Liga 1 n-are valoarea lu Liverpool.O sa fie cu totu altceva.

 •  19 Februarie 2010, 10:45
Postat de suntempestetotacasa pe 19 Februarie 2010, 03:39

dupa cum au jucat urzicatii in anglia,avem un adversr mai putin in lupta pentru titlu...ce bine ar fi daca s-ar putea accidenta si " presa " de pe malul dambovitei...ce frumos ar fi returul...fara stiri bomba...de doi lei

pai se compara liverpool cu ceahlaul, tu gandesti ce spui??? pai da rapidu ia un titlu la 10 ani dar copos zice asta in fiecare an :))))

 •  19 Februarie 2010, 10:44

Pe copos il salveaza doar preotul, iar pe noi ceilalati doar antonescu!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează