FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - RAPID, MÎINE, 21:30, DIGI SPORT

George Copos, fan Madonna

George Copos, Copos, concert, Madonna
George Copos, Copos, concert, Madonna

Articol de , - Publicat vineri, 28 august 2009 00:00

Patronul giuleştean George Copos a fost la concertul din parcul Izvor şi a rămas impresionat de forma fizică a solistei

George Copos nu a ratat ocazia de a o urmări live pe Madonna şi a fost prezent la concerul divei de miercuri seara. Şeful din Grant se declară un mare admirator al solistei de 51 de ani: "O admir pentru tot ce a realizat, e o artistă fantastică. La vîrsta ei, e într-o formă de invidiat. Dar ştiţi cum reuşeşte asta? Aleargă 10 kilometri pe zi şi o oră sare coarda. Bravo ei!".

Copos s-a distrat la concert, a cîntat şi a dansat, iar ieri resimţea agitaţia spectacolului: "Sînt în Poiană, fac planul de investiţii pentru a renova hotelurile. Simt că-mi crapă capul, dar nu ştiu dacă din cauza concertului sau din cauza împrumutului pe care l-am luat pentru a moderniza hotelurile".

Patronul Rapidului spune că cel mai tare concert la care a asistat i s-a părut cel al lui Michael Jackson, din 1992. "Pe Michael l-am iubit mult. A fost fantastic! Un artist complet, care m-a impresionat la Bucureşti", a zis George Copos.

Întrebat despre Rapid, acţionarul majoritar nu a vrut să facă nici o declaraţie: "Am zis că nu mă mai interesează fotbalul. Nu e treaba mea ce se întîmplă la echipă".

"Am fost cu un grup mare de prieteni şi am dansat tot timpul. Păcat de sonorizare, a lăsat mult de dorit. Chiar şi aşa, a fost un spectacol minunat"
GEORGE COPOS, patron Rapid

25 de milioane de euro e creditul pe care grupul de firme Ana l-a obţinut luna trecută, cel mai mare acordat de o bancă unei companii din România

Lutz Stache a vrut Rapidul
Omul de afaceri german care s-a interesat de Rapid se numeşte Lutz Stache, conform Cancan. Neamţul în vîrstă de 54 de ani e prieten cu Laurenţiu Reghecampf şi cu Ana Maria Prodan şi ar fi dorit să achiziţioneze pachetul majoritar de acţiuni din Grant. Stache e un multimilionar german care deţine mai multe fabrici de ciment şi materiale de construcţii în Europa şi în Asia. Totuşi, tranzacţia pare a fi intrat în impas. "Domnul Copos nu cred că va vinde în viaţa lui Rapidul",  a zis Ana Maria Prodan.

Întîlnire de gradul III
Aflat în Oman pentru a urmări mai mulţi fotbalişti saudiţi în perspectiva convocări acestora la echipa naţională, selecţionerul Arabiei Saudite, Jose Peseiro, s-a întîlnit cu Grigore Sichitiu. Fostul antrenor din Giuleşti a fost surprins să constate că Sichitiu o pregăteşte acum pe Al Naser, crezînd iniţial că e acolo pentru a parafa vreun transfer. Cei doi s-au contrat în dese rînduri sezonul trecut, cînd ambii au lucrat în Grant.

Ţintă ratată
Pus pe lista neagră de Vaslui, Hizo l-ar fi vrut pe Burdujan înapoi în Giuleşti, dar a aflat că rapidiştii au renunţat la cele 50 de procente pe care le aveau din jucător. "Noi am renunţat la partea noastră din Mardare, iar ei la drepturile pe care le mai aveau la Burdujan", a explicat patronul valuienilor, Adrian Porumboiu. În vara trecută, Burdujan a plecat din Grant la schimb cu Mardare, alb-vişiniii plătind şi 600.000 de euro.

Ultimele noutăţi:
>> Hizo trage de tineri la antrenamente. Antrenorul lucrează suplimentar cu Răduţă şi compania. Chiar dacă echipa are programată o singură şedinţă de pregătire, "Dulăul" îi cheamă pe tineri de două ori pe zi la Pro Rapid: "Eu îi ajut să crească, îi promovez, depinde doar de ei dacă se impun în primul <11>".
>> După cele două goluri marcate cu Alba Iulia, Răduţă va fi din nou titular, sîmbătă, cu Astra Ploieşti. "Trebuie să-l stresez în continuare, el aşa dă randament", a glumit Hizo.
>> Mugurel Buga (32 de ani) a depus un memoriu prin care solicită achitarea unor restanţe salariale de către fosta sa formaţie, FC Braşov. Litigiul va fi judecat pe 1 septembrie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
suceava64
suceava64  •  28 August 2009, 09:43

iar articole cu schirtari

Vezi toate comentariile (1)
Comentează