FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - RAPID 2-1

George Copos îl înţeapă pe "Vamă": "Vezi că nu merită?"

Articol de , - Publicat luni, 04 octombrie 2010 00:00

Copos n-a uitat să-l "înţepe" pe Dinu Gheorghe după primul pas greşit făcut de echipă de la momentul scandalului din urmă cu o săptămînă.

George Copos începe să regrete că s-a grăbit să le achite jucătorilor salariile pe august şi pe septembrie, tranşa pe luna trecută fiind programată să intre în conturi săptămîna aceasta.

Surse autorizate din cadrul clubului au dezvăluit că  imediat după meciul de la Timişoara patronul giuleştean a sunat să-i dea o replică acidă lui Dinu Gheorghe, cel care s-a bătut pentru banii elevilor lui Şumudică în conflictul de dată recentă de la nivelul conducerii giuleştene: "Ai băgat mîna în foc pentru jucători şi am făcut eforturi supraomeneşti pentru a nu-i supăra. Asta le e răsplata? Vezi că nu merită să te zbaţi atît? Ei sînt datori acum, ţine minte!".

Dialogul cu patronul l-a enervat şi mai tare pe "Vamă", care a anunţat apoi public că-i bagă în şedinţă pe jucători: "Aştept explicaţii din partea lor. Nu ştiu dacă o să mai pot vedea a doua oară meciul, mi-e că voi sparge televizorul. Toţi m-au dezamăgit, n-au arătat nici măcar a echipă care merită un loc de Europa League".

"Să vină cei care au fost pe teren să mă lumineze, eu nu mă pricep. Să-mi spună şi mie cum e posibil să joci doar 25 de minute dintr-un meci"
Dinu Gheorghe, preşedinte Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
zonnel
zonnel  •  05 Octombrie 2010, 08:40

hai frate k le umfla si astia din presa cateodata...timisoara nu e orice ekipa iar in plus ezequias a gafato rau l golu 2 , asta e..cel putin in giulesti suntem imbatabili

tudinudi
tudinudi  •  04 Octombrie 2010, 14:49

Asta e, a fost un singur meci mai slab, se intampla. Am avut si un adversar in forma, mai tare m-am intristat la alte puncte, pierdute pe teren propriu. Ideal ar fi sa nu ne mai uitam pe clasament pana la sfarsitul turului, distanta nu e asa de mare intre primele clasate.

rares_love_rapid
rares_love_rapid  •  04 Octombrie 2010, 14:45

Auzi la ei stelisti au mai castigat si ei un meci si gata "mare echipa" degeaba plangeti de meciu cu NAPOLI:X ca vau egalat in timpu regulamentar:)))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează