FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA, MÎINE, 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

George Copos: "Îmi e frică de chibrituri şi seminţe"

Articol de - Publicat sambata, 17 aprilie 2010 00:00

George Copos aşteaptă cu nerăbdare derby-ul cu Steaua şi spune că mai mult se teme de eventualele incidente de la meci decît de forţa roş-albaştrilor

- Domnule Copos, mai e o zi pînă la meciul cu steliştii.
- Am aceleaşi emoţii ca la orice meci al Rapidului, la fel ca la întîlnirile cu Ceahlăul, Alba Iulia sau Curtea de Argeş. E normal să fie aşa, eu trăiesc intens fiecare partidă a noastră. Cu Steaua e foarte important să cîştigăm pentru a mai spera la Europa.

- Veţi fi în tribună?
- Categoric! Mi-am făcut programul astfel încît să fiu în ţară duminică seară. Am spus că partida asta e vitală pentru noi şi voi fi acolo să-i susţin pe băieţi.

- Aţi vorbit cu ei săptămîna aceasta?
- Vineri seară am fost la Pro Rapid pentru a discuta cu jucătorii. I-am găsit foarte montaţi şi dornici să dea totul pe teren. Eu am mare încredere în ei.

- Credeţi că fotbaliştii de la Steaua sînt afectaţi de faptul că nu şi-au primit salariile?
- Nu ştiu, nu cunosc situaţia de acolo. Pot spune doar că nici la noi nu e uşor. De trei săptămîni umblu din bancă în bancă să facem rost de un credit şi sînt bucuros că ni s-a aprobat.

- Vă e teamă de un nou caz "bricheta"?
- Îmi e frică de orice. Cînd joci cu Steaua trebuie să-ţi iei toate măsurile de precauţie. Mi-e teamă de un caz "chibritul" sau "coaja de sămînţă de dovleac" sau mai ştiu eu ce. La noi în campionat e posibil orice.

"Sper ca meciul de duminică să se decidă pe teren. Nu vreau să pierdem la <masa verde> pentru că s-a aruncat din tribună cu vreun muc de ţigară"
George Copos, patron Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
dan_kerko
dan_kerko  •  17 Aprilie 2010, 17:08

perversul asta ordinar pozeaza in victima...

ka2
ka2  •  17 Aprilie 2010, 12:27

mistocar nea Copos asta, doar ca are poante stricate ... sa nu uitam ca Rapid nu va reusi nimic cat e el acolo, ca i-a stricat pe baietii aia 2 cu manevrele lui expirate. Becali e mic copil pe langa el ... de Copos tb sa va fie frica voua si nu ar trebui sa mai radeti la glumele astea, pt ca va indeparteaza de adevar.

 •  17 Aprilie 2010, 11:26

Adevarul e ca, sub podul Grant, arunca pasarile astea cu orice. Needeucatii drequ!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează