FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

George Copos se implică în transferurile Rapidului: "Rezolv eu" ;)

George Copos, Copos, Rapid
George Copos, Copos, Rapid

Articol de , - Publicat vineri, 15 ianuarie 2010 00:00

Copos s-a enervat că nici unul dintre transferurile anunţate nu se concretizaseră şi s-a implicat personal în negocieri

Sătul să aştepte întăriri la echipă, Copos s-a enervat şi s-a băgat la tratative. Patronul din Giuleşti i-a anunţat pe colaboratorii săi că toate negocierile vor fi purtate doar de el. În doar două zile, Copos a bătut palma cu trei fotbalişti: mijlocaşii de bandă Elliot Grandin (francez, 22 de ani) şi Nikola Beljici (sîrb, 26 de ani) şi vîrful Edgars Gauracs (leton, 22 de ani)!

Agentul lui Grandin, Gad Cohen, a descris negocierile cu Copos: "M-a sunat şi mi-a zis că trebuie să încheiem această telenovelă. Mi se spusese că e un bun negociator şi m-am convins pe pielea mea. Dar e un om care iubeşte mult Rapidul. Elliot a refuzat o ofertă din Emirate pentru a veni în România". Fostul mijlocaş al lui Olympique Marseille se va alătura lotului la începutul săptămînii viitoare. Beljici a ajuns aseară la Bucureşti, iar Gauracs va sosi azi sau mîine. Primul va semna pe trei ani cu giuleştenii, iar al doilea va fi împrumutat pînă la vară de la Ventspils. Copos i-a oferit vedetei Grandin un salariu de 25.000 euro pe lună pentru a veni la Rapid

"Anul acesta vreau neapărat titlul şi pentru asta vom aduce nişte jucători foarte buni. Să vedeţi ce echipă va avea Rapidul în retur!"
GEORGE COPOS, patron Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
 •  15 Ianuarie 2010, 21:40

CU BANII ACESTIA VENEA DANIEL NICOLAE!!!!!!!!!!!!!!!EL ESTE UN ADEVARAT RAPIDIST!

pedrogar
pedrogar  •  15 Ianuarie 2010, 12:01

Bravo, vezi ca se poate?

alicsandru
alicsandru  •  15 Ianuarie 2010, 09:39
Postat de pe 15 Ianuarie 2010, 09:31

Cu transferurile astea daca nu se ia titlul "se scufunda planeta". Copos a fortat nota iar daca nu iese bine si nu incaseaza potul din liga cred ca va fi deranj mare la Rapid.

vine stache daca nu iese

Vezi toate comentariile (15)
Comentează