FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

George Țucudean, ofertat de o echipă din Liga 1: „M-am văzut cu el personal”

FC Voluntari stă la pândă și așteaptă semnătura lui George Țucudean.
FC Voluntari stă la pândă și așteaptă semnătura lui George Țucudean.

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 septembrie 2020 08:28 / Actualizat sambata, 12 septembrie 2020 08:45

George Țucudean, unul dintre atacanții importanți ai Ligii 1, e liber de contract după despărțirea de CFR Cluj, iar noua lui destinație ar putea fi una surprinzătoare. FC Voluntari stă la pândă și așteaptă semnătura vârfului de 29 de ani .

Președintele ilfovenilor, Ioan Andone, a dezvăluit că a negociat personal cu Țucudean și așteaptă acum un semn din partea fostului golgeter al Ligii 1. Acesta e liber de contract din vară, când i-a expirat contractul cu CFR Cluj, iar campioana nu i-a oferit o posibilitate de prelungire. 

Andone. „I-am făcut ofertă lui Țucudean”

Chiar i-am făcut ofertă să vină la noi, la Voluntari și aștept un răspuns. Am vorbit la telefon, apoi m-am și văzut cu el personal la Arad, când am avut meci cu UTA.

Nu e încă decis sută la sută nici să se lase, nici să mai continue. Am băut o cafea împreună și i-am spus că-l aștept cu brațele deschise la Voluntari. Avem nevoie de atacant! 

Mi-a plăcut revederea cu el, ne-am adus aminte de cum i-am transferat la Dinamo, când eram antrenor principal, pe el și pe «Pufi» Bălgrădean în același timp. Aveau 19 ani amândoi, copii talentați. Îmi spusese Țucudean atunci: «Nea Ando, păi cu Dănciulescu, Niculescu, Bratu aici, eu unde mai joc?» I-am luat atunci la recomandarea lui Marcel Coraș, el îi urmărise mai mult și a avut dreptate cu amândoi! Fotbaliști!”, a declarat Ioan Andone, într-un interviu acordat pentru Fanatik

30 de goluria marcat Țucudean în 62 de meciuri oficiale disputate în tricoul CFR-ului

15.000 de euroîncasa Țucudean lunar din contractul cu CFR. Salariul lui era printre cele mai mari din campionat

VIDEO Imagini din culisele lucrărilor de la „Arcul de triumf”

Citește și alte știri din Liga 1:

VOLUNTARI - FCSB. VIDEO Mihai Teja, sigur înainte de meciul cu fosta echipă: „Avem șanse foarte mari”

ANALIZĂ GSP. Cum s-au mișcat cele 6 noi transferuri ale lui Dinamo cu FC Botoșani

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (7)
ioan1964
ioan1964  •  12 Septembrie 2020, 13:57

dragoste cu forta nu se poate face insa moral el este datoe Aradului! haide UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA!

ioan1964
ioan1964  •  12 Septembrie 2020, 13:56

asa este el la UTA ar trbui sa vina sa joace de placere! UTA este echipa la care a crescut si s-a afirmat este pacat ca acum sa plece in alta directie, cand la ARAD este stadion nou ,echipa bunicica si se poate face chiar performanta! HAIDE UTA,una dintre campioanele provinciei!

danbinci
danbinci  •  12 Septembrie 2020, 11:49

De ce nu ar ramane acasa la Arad, unde a crescut si invatat tot ce stie. Toata lumea stie ca Tucu nu are nevoie de bani, familia lui si el are tot ce le trebuie pentru inca 10 vieti. Fotbalul pentru el este un hoby, si placerea de a juca. Libertatea pe care a avut-o la UTA nu o va avea nici unde. Alegerea va fi doar a lui. Cred ca este singurul jucator de fotbal care isi decide singur soarta. Nici nu stiu daca are impresar, la ce i-ar folosi ?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează