FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Georgievski, despre experienţa sa în Ghencea: "Mi-a fost frică, dar la Steaua e senzaţional!"

5,64 este media notelor lui Georgievski acordate de Gazetă în acest sezon al Ligii 1.
5,64 este media notelor lui Georgievski acordate de Gazetă în acest sezon al Ligii 1.

Articol de , - Publicat vineri, 18 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 17 ianuarie 2013 20:57

Daniel Georgievski (24 de ani) a acordat un interviu în presa din Macedonia, unde a vorbit laudativ despre Steaua.

Transferat în Ghencea de la Sibenik, o echipă modestă din Croaţia, Daniel Georgievski recunoaşte că a venit în România pentru a juca în cupele europene. Chiar dacă prietenii şi apropiaţii nu-i vorbeau la superlativ despre România, acesta n-a stat pe gînduri cînd a fost ofertat de roş-albaştri.

"Sincer să fiu, nu mă aşteptam să fie atît de bine la Steaua. Am auzit multe poveşti despre România, despre problemele pe care le-au avut unii jucători, dar eu am doar lucruri pozitive de spus. Mi-era frică atunci cînd am ajuns, dar la Steaua e senzaţional! Pot să spun că este un club foarte bine organizat, cu foarte mulţi oameni de valoare în jurul echipei. Cînd i-am spus tatălui meu că am o ofertă de Steaua, un club de legendă, cu suporteri foarte mulţi, mi-a zis să semnez imediat. Şi chiar aşa am făcut", îşi începe fundaşul dreapta povestea.

"În mai îmi scot tija din picior"
Din păcate pentru el şi pentru oficialii stelişti, Daniel a suferit o accidentare urîtă la meciul din Ghencea cu CS Severin, din decembrie. Acesta a suferit o fractură de peroneu şi va reveni pe gazon abia în luna martie: "Pot spune că sînt oarecum fericit că această accidentare a venit în pauza de iarnă, aşa că nu am ratat foarte multe jocuri. În plus, Steaua mi-a reînnoit contractul pentru încă un an şi jumătate, ceea ce pentru mine reprezintă foarte mult respect din partea lor".

Operat la începutul lunii ianuarie pentru a i se extrage din picior şurubul metalic care îi fusese introdus pentru a-i fi consolidat peroneul fracturat, macedoneanul a dezvăluit că va mai fi supus unei intervenţii chirurgicale. "Am fost operat de unul dintre cei mai buni medici români şi deja am început recuperarea. Zilele trecute mi s-a scos şurubul din picior, iar în luna mai îmi va fi scoasă şi tija metalică! Dar voi putea să joc fără probleme pînă atunci".

"În Australia sînt foarte mulţi fotbalişti, poate chiar mai talentaţi decît mine, dar nu se decid să vină în Europa" (Daniel Georgievski)

5,64 este media notelor lui Georgievski acordate de Gazetă în acest sezon al Ligii 1

16 este numărul meciurilor pe care macedoneanul le-a jucat la Steaua în acest sezon, 15 ca titular

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
raul4steaua
raul4steaua  •  18 Ianuarie 2013, 10:30
Postat de de_pe_tarnave pe 18 Ianuarie 2013, 09:34

Nu inteleg ce cauta Australia!

Nascut si crescut in Australia, a venit in Europa la pe la 19-20 ani

malakian
malakian  •  18 Ianuarie 2013, 09:44
Postat de de_pe_tarnave pe 18 Ianuarie 2013, 09:34

Nu inteleg ce cauta Australia!

E nascut in Australia, din parinti macedoneni.

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  18 Ianuarie 2013, 09:34

Nu inteleg ce cauta Australia!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează